Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Allsee a lansat display-ul de vitrina double-sided suspendat

Display-ul de vitrina double-sided suspendat dispune de un ecran orientat spre exterior cu o luminozitate de 700cd/ m2 si de un ecran orientat spre interior cu o luminozitate de 450cd/ m2.

Display-ul este disponibil atat in versiunea de 43”, cat si in versiunea de 55”, cu o grosime de 23 mm.

Display-ul de vitrina double-sided suspendat dispune si de un sistem pentru suspendarea de tavan, care permite ascunderea cablurilor de alimentare si de date in tuburile de protectie furnizate.

Un panou de inalta luminozitate, capabil sa reziste la temperaturi de suprafata de pana la 110 grade Celsius, fara a se innegri este, de asemnea, inclus.

Continutul poate fi incarcat si copiat pe ecran prin intermediul unui stick USB. Imaginile si videoclipurile copiate pot fi apoi redate intr-o bucla continua pe ambele parti ale display-ului.

Un upgrade de retea optional este disponibil, permitand utilizatorilor sa conecteze ecranul pentru a-l asocia prin Wi-Fi, LAN sau 4G, cu optiuni pentru actualizari la distanta utilizand CMS-ul online Allsee.

Un media player Android integrat este inclus pentru a actualiza ecranul prin plug and play sau prin CMS-ul online Allsee, cu aplicatii terte acceptate.