Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Allsee a lansat un display cu termometru si recunoastere faciala

Allsee a lansat un display cu termometru si recunoastere faciala. Noul display ofera citirea temperaturii, detectia mastilor si caracteristici de recunoastere faciala.

Display-ul este capabil sa atentioneze utilizatorii daca nu indeplinesc criteriile de siguranta prevazute atunci cand intra intr-un spatiu, folosind un sistem dual-chip Melexis cu un ventilator de racire si un modul de imagistica termica pentru a masura temperatura ambinata, precum si temperatura corpului utilizatorului.

Gama completa de temperatura a senzorului ofera un spectru de la -40°C la +85°C cu o precizie de ±0,3°C, sistemul fiind automat si fara contact pentru a respecta reglementarile de distantare sociala.

Daca temperatura unui utilizator depaseste temperatura prevazuta, se activeaza o alarma audio si vizuala pentru a alerta utilizatorii cu simptome de febra, caracteristica putand fi dezactivata daca nu este necesara.

Software-ul Allsee este inclus ca standard, putand fi instalat pe un computer sau server cu conturi de conectare separate, cu privilegii diferite pentru utilizatori diferiti.

Display-ul include si un cititor de carduri de identitate integrat, care poate fi controlat si gestionat de software-ul afisajului si un suport reglabil de birou, ca standard pentru montare. Alte optiuni de montare includ un suport de perete sau un suport de podea cu banda LED albastra integrata.

De asemenea, un dispenser optional pentru igienizarea mainilor poate fi adaugat pe un suport de podea pentru spalarea mainilor.