Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Allsee Technologies anunta disponibilitatea afisajelor de vitrina alimentate prin tijele pe care sunt montate

Producatorul de semnalizare digitala Allsee Technologies a lansat oficial display-urile de vitrina (15″) alimentate prin tijele pe care sunt montate. Allsee a expus prototipul acestui produs la ISE 2019.

Display-urile folosesc tehnologie de joasa tensiune, asemanatoare cu cea folosita pentru a lumina “buzunarele” statice care se regasesc, de obicei, in vitrinele agentiilor imobiliare, pentru a furniza energie ecranelor.

De asemenea, sunt dotate cu un panou cu luminozitate ridicata de 1.000 cd/ m², astfel incat sa poata fi citite in lumina directa a soarelui. Media playerul Android integrat poate fi actualizat prin USB, folosind CMS-ul online Allsee sau un software tert compatibil cu Android.

Nu este necesar un cablu de alimentare, deoarece aceste ecrane sunt alimentate prin tijele pe care sunt montate.

Continutul este incarcat pe display-uri printr-un stick USB, iar imaginile si / sau videoclipurile vor fi redate in bucla continua.

In partea din spate a afisajului exista un buzunar in care se poate introduce o grafica tiparita pentru a maximiza spatiul utilizat. Acest poate fi eliminat daca este necesar, dar vine ca dotare standard, fara costuri suplimentare.

Instalatorii pot sincroniza continut pe mai multe ecrane instalate in aceeasi vitrina. Puteti obtine efectul unei imagini mari sau video pe mai multe ecrane.