Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Amplificatorul DSP de la SoundTube IPD-Hub 2 este certificat pentru spatii plenum

MSE Audio a anuntat certificarea UL 2043 a amplificatorului SoundTube IPD-Hub 2 pentru utilizare in spatii plenum.

Amplificatorul SoundTube IPD-Hub 2 este un amplificator Dante cu 2 canale cu DSP incorporat. Amplificatorul este compatibil cu AES67 si este alimentat prin PoE, PoE+ sau PoE de 40W. Include o conexiune Ethernet RJ45 si poate fi utilizat cu Radio Design Labs Format A (RDL) sau Attero Tech Axiom – nivel linie, nivel microfon, XLR echilibrat sau dispozitive de intrare Bluetooth – stereo sau mono.

MSE Audio spune ca amplificatorul IPD-Hub 2 suporta crearea unui sistem audio complet Dante utilizand comenzile SoundTube RVC-1 fara a utiliza un DSP traditional. Utilizarea unui amplificator DSP descentralizat in fiecare zona, in loc de un DSP centralizat, poate reduce costurile de hardware.

Produsul este potrivit pentru aplicatii mici și mijlocii, inclusiv baruri, restaurante, hoteluri si sali de clasa. Intrarile locale si Dante cu control de retea simplificat permit IPD-Hub 2 sa raspunda cerintelor de retea pentru conectivitate audio comerciala. IPD-Hub 2 include doua intrari RJ-45, o intrare Dante si o intrare locala precum si o iesire de difuzoare cu doua canale pentru o distributie audio flexibila.