Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Amplificatorul in retea Audac AMP203 ofera optiuni Dante sau AES67

Audac a lansat AMP203, un mini amplificator stereo in retea care se conecteaza prin Dante sau AES67.

Amplificatorul 2 x 30W incorporeaza functionalitati DSP. Poate fi configurat prin Audac Touch 2, RS485 si Ethernet. Conectorul de iesire a fost implementat folosind un conector bloc terminal cu 4 pini, cu o putere de iesire de 30 W per canal si 60W bridge.

Tehnologia TouchLink a AMP203 suporta crearea de zone virtuale prin conectarea mai multor dispozitive compatibile TouchLink, cum ar fi AMP203 intre ele. In Audac Touch 2, utilizatorii pot selecta dispozitivele sau canalele amplificatorului care ar trebui sa reactioneze la utilizator ca o singura zona. Un injector PoE poate fi utilizat astfel incat AMP203 sa fie conectat si alimentat folosind un singur cablu CAT.

Odata conectat la retea, Audac Touch 2 va descoperi automat un dispozitiv nou si va oferi o imagine de ansamblu a unei intregi instalatii. AMP203 va fi compatibil cu toate versiunile incepand cu Audac Touch 2.2.2

AMP203 este integrat intr-o carcasa racita cu convectie. Sunt disponibile suporturi de montare optionale, inclusiv seria MBS1xx, care permite instalarea amplificatorului sub un birou, intr-un dulap, pe perete, pe tavan sau intr-un rack de echipamente de 19 in. AMP203 este potrivit pentru aplicatii de dimensiuni mici si mijlocii in mediile corporate, ospitalitate sau retail.