Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Amplificatorul OS-440 de la Phase Technology premiat la CE Pro BEST si Cedia 2018

OS-440 este primul amplificator inteligent de exterior din industrie. OS-440 poate sta in permanenta in aer liber, oferind libertate deplina in proiectare sistemelor audio de exterior. Fara a fi legat de casa, amplificatorul OS-440 se poate conecta wireless la reteaua de acasa, poate interfata cu serverele DLNA si poate chiar permite controlul multi-zone wireless. Functionalitate Bluetooth integrata si un mod WiFi direct completeaza optiunile de conectivitate wireless.

Specificatii tehnice:

  • Impedanta de intrare: 12K Ohmi
  • Puterea per canal @ <1% THD: 80 Wati @ 8 Ohmi (2 canale) / 40 Wati @ 4 Ohmi (4 canale)
  • Frecventa EQ: Bass / Treble
  • Certificari: CE, UL, RoHS
  • Intrari: Optica, Analog Mini, BT, WiFi
  • Inaltime (SM = Inaltime) 31,24 mm
  • Diametru (SM = Latime) 101,09 mm 
  • Greutate 1,69 kg

CE Pro BEST 2018

Sarbatorind cele mai remarcabile produse și tehnologii noi din 2018, CE Pro a anuntat de curand castigatorii premiilor CE Pro BEST (Best Electronics Systems Technologies) din acest an.

“Premiile BEST ofera o privire incredibila ain viitor pentru intreaga industrie de integrare rezidentiala”, spune Jason Knott, redactor-sef la CE Pro.

Toate inregistrarile au fost evaluate in functie de inovatie, functionalitate, avantaje competitive ti beneficii pentru instalator de o multime de lideri credibili din industrie, impreuna cu editorii CE Pro.

Amplificatoul inteligent de exterior de la Phase Technology OS-440 a fost castigatorul categoriei “Best Multi-room A/V Components”. 

CEDIA 2018

La CEDIA 2018, amplificatorul OS-440 a fost premiat in categoria “2018 Best New Product”.

Produsele castigatoare au fost selectate de un grup de specialisti din domeniul tehnologiei pentru acasa si au fost selectate pentru inovatia pe care o reprezinta si pentru valoarea pe care o ofera atat integratorilor, cat si utilizatorilor finali.