Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

AMS – Atlona Management System disponibil GRATUIT

Sistemul de Management Atlona poate fi descarcat gratuit de catre integratori de pe Atlona.com.
 
AMS are ca scop accelerarea de configurare, operarea si intretinerea dispozitivelor Atlona, precum si cresterea eficientei, atat de instalare cat si de suport. AMS include, de asemenea, suport de la distanta. In versiunea sa initiala, AMS sustine cinci produse Atlona 4K / UHD:

  • Switcher-ul HDMI SW-52 cu 5 intrari, si iesiri HDMI in oglinda;
  • Switcher-ul HDMI SW-52ED cu 5 intrari, iesiri HDMI si HDBaseT in oglinda, si PoE;
  • Switcher-ul multi-format CLSO-601 cu 6 intrari, iesiri HDMI si HDBaseT in oglinda, si comutare automata;
  • Switcher-ul multi-format CLSO-612 cu 6 intrari, intrari HDBaseT, iesiri HDMI si HDBaseT in oglinda, si comutare automata;
  • Switcher-ul matrice cu PoE – PRO3-66M 4K/UHD – pentru distanta duala, 6×6 HDMI la HDBaseT.

“Sistemul de Management Atlona ofera integratorilor management avansat pentru configurarea dispozitivelor, reducand timpul de instalare pe site si minimizand dimensiunea echipei”, a declarat David Shamir, manager de produs la Atlona. “Acest lucru inseamna economii reale de costuri si ii ajuta pe partenerii nostri sa fie mai competitivi si sa castige mai mult in afaceri, fara a le afecta profitabilitatea.”

Software-ul ofera caracteristici integrator-friendly, inclusiv capacitatea de auto-detectare a dispozitivelor Atlona instalate, recuperand si salvand configuratiile actuale, copiind configurarea unui dispozitiv Atlona pe alt dispozitiv. AMS efectueaza upgrade-uri de firmware, prezenta unui tehnician nefiind necesara. Software-ul ofera, de asemenea, monitorizarea starii de functionare a dispozitivului cu datele prezentate intr-o prezentare in stil bord.
 
Utilizat in mod ideal in instalatii AV multi-device, AMS poate fi scalat pentru a suporta sisteme de orice dimensiune. Capacitatile de management la distanta permit tehnicienilor AV sa gestioneze, sa opereze, si sa mentina sistemele AV local (LAN) sau la distanta (WAN), 24/7, folosind un browser web comun.
Actualizarile viitoare vor adauga functionalitatea AMS si la alte produse Atlona, inclusiv UHD-CLSO-824, UHD-M2C-BAL, si seria UHD -H2H.