Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Arthur Holm lanseaza gama de monitoare retractabile DB2

Arthur Holm a lansat DB2, o noua gama de monitoare retractabile usor de utilizat (prin simpla apasare a unui buton) si aproape invizibile (fara plac de acoperire), atunci cand nu sunt in functiune.

Gama de monitor DB2 poate fi integrata discret in mese si birouri. Monitoarele se ridica si se inclina, culisand in masa/birou.

Noile monitoare sunt realizate din aluminiu anodizat care ofera durabilitate si ajuta la disiparea caldurii. Fata din sticla dubla anti-reflexie protejeaza ecranul, reduce efectul de “oglinda”, si creste contrastul permitan afisarea culorilor naturale transparente.

Gama DB2 este alimentata cu un controler video cu consum redus si are un nou ‘Interactive Set-Up Display (ISD) 2.2’ – in LCD. Acesta permite configurarea locala si de la distanta, operarea si depanarea, fara a fi nevoie sa scoateti monitorul din mobilier. Protocolul de comunicare AHnet (RS-422) a fost actualizat si acum include controlul de la distanta al luminozitatii, contrastului si luminii de fundal a monitorului.
 
Atunci cand este conectat la interfata AH ERT, sistemul de adresare asistata permite configurarea adresei prin simpla apasare a unui buton. Acesta include o caracteristica AutoCheck pentru functiile de diagnosticare automata si protectie interna, precum si viteza integrata si protectie a presetarilor (permitand o resetare rapida la valorile din fabrica, daca este necesar) si un port USB pentru actualizarea firmware-ului local.

Noua gama de produse include doua monitoare de 17,3 inchi si 21,5 inchi, ambele cu rezolutie nativa Full HD si 2 intrari DVI conforme cu HDCP.