Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Arthur Holm va lansa la ISE 2018 un monitor 4K retractabil

Arthur Holm va lansa primul sau monitor 4K retractabil la ISE 2018, care va avea loc luna viitoare la Amsterdam.

DB2 are o inclinare reglabila de 20°, carcasa este facuta din aluminiu, iar butonul de operare este plasat in partea de sus a ecranului. Display-ul monitorului este realizat din sticla neagra antireflex de 2 mm.


Ecranul retractabil este configurabil prin intermediul unui display LCD secundar de 2,2 inchi si prin telecomanda, putand fi configurat si functional fara a fi nevoie sa scoateti monitorul din mobilier. Cand display-ul este conectat la interfata AH ERT, sistemul de adresare intuitiv faciliteaza configurarea adresei printr-un singur buton accesibil.


Unitatea ofera presetari de viteza si protectie incorporate pentru a restabili valorile din fabrica si functiile de diagnosticare automata si de protectie interna, precum si un mod de auto-calibrare pentru vitezele mecanice si parametrii de siguranta. Firmware-ul poate fi actualizat prin intermediul portului USB. Un sistem de siguranta detecteaza blocarile (in acest caz unitatea se opreste). Parametrii mecanici reglabili sunt operationali prin AHnet sau ISD pentru calibrare si ajustari mecanice.


Parametrii reglabili de luminozitate, contrast si lumina de fundal sunt disponibili prin RS-422. Un mod de auto-calibrare este disponibil pentru vitezele mecanice si parametrii de siguranta.