Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Arthur Holm va prezenta produsele din gama Dynamic la ISE 2019

Arthur Holm va prezenta o serie de produse din gama de sisteme retractabile pentru birouri Dynamic la ISE 2019.

Dynamic TalkB, conceput pentru ascunderea microfoanelor intr-un birou, va fi prezentat alaturi de DynamicSpeaker, care cuprinde un difuzor motorizat, un difuzor activ omnidirectional 360 de grade Clasa-D, un driver coaxial pe doua cai si tehnologie DSP integrata. Sistemul este controlat prin AHnet si prin AHDynamicAirConnect: o aplicatie wireless pentru control si configurare.

DynamicCableRetract este un sistem de cablu retractabil motorizat. Acesta poate fi controlat local sau la distanta si este echipat cu un sistem de securitate.

DynamicX2KM este combinat cu o tastatura automata si cu un mouse, care creeaza un sistem de automatizare motorizat, ridicand tastatura si mouse-ul in acelasi timp cu monitorul.

DynamicReceptionMonitor dispune de reglare motorizata si poate fi integrat in birouri si mese, cu baza monitorului instalata pe suprafata cu conectivitate plasata sub suprafata. Suportul rotativ motorizat, din otel inoxidabil, poate fi de asemenea ajustat.

ERT60 este o interfata IP la RS422, cu o interfata cu doua porturi AHnet. Aceasta poate fi combinata cu aplicatia AHDDynamicAirConnect pentru a gestiona functiile de comanda si de setare de pe un dispozitiv mobil fara cutii de relee externe si prize de alimentare suplimentare. ERT poate oferi control pentru pana la 60 de dispozitive.