Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

ATLONA a castigat Premiul de Aur la SCN Stellar Service Award 2016

Nu mai este suficient sa produci pur si simplu un produs revolutionar care sa schimbe viata utilizatorilor. Cand ceva nu functioneaza cum trebuie in cel mai nepotrivit moment, indiferent ca vorbim despre 2:00 p.m. intr-o miercuri sau de 11:00 p.m. intr-o zi de sambata, ne asteptam ca cineva sa fie disponibil pentru a indrepta lucrurile. Iar atunci cand Serviciul Clienti este la ananghie, nu a existat niciodata o cale de a multumi pe deplin clientii, pana acum doi ani cand SCN a introdus Stellar Service Awards.

Acum, in al treilea an, aceste premii scot in evidenta toate eforturile deosebite pe care liderii din industria AV le fac pentru a imbunatati procesele de vanzare, cumparare si instalare, precum si toate programele educationale concepute pentru a forma experti in domeniu. 

Castigatorii SCN Stellar Service Awards au fost selectati pe baza voturilor cititorilor. Voturile au fost verificate de catre un grup de integratori si consultanti specializati, iar castigatorii au fost impartiti in trei categorii – Platinum, Gold si Silver.

ATLONA a castigat Premiul de Aur in categoria Ultimate Reputation Saver (cel mai bun program de garantie).