Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Atlona a inceput sa distribuie convertorul audio AT-HDR-M2C

Convertorul mixeaza automat PCM, Dolby si audio DTS si furnizeaza semnal stereo 2.0 peste HDMI, doua canale audio analog neechilibrate si iesiri audio digitale TOSLINK.

Atlona a inceput sa distribuie convertorul audio AT-HDR-M2C, conceput pentru a imbunatati extragerea, mixarea si conversia mai multor canale sursa audio HDMI la doua canale HDMI, TOSLINK, si audio analogice pentru display-uri,  sisteme audio distribuite, si sisteme audio din intreaga casa.

HDR-M2C are ca scop simplificarea acestui proces printr-o intrare HDMI cu capacitate de trecere. Acesta mixeaza automat PCM, Dolby si audio DTS si furnizeaza semnal stereo 2.0 peste HDMI, doua canale audio analog neechilibrate si iesiri audio digitale TOSLINK. HDR-M2C ofera o valoare suplimentara pentru instalatori, permitand integrarea HDMI audio cu sau fara conexiune la un display sau alta destinatie.

Convertorul audio HDR-M2C include caracteristici de gestionare EDID precum si control volum audio si bass/inalte, toate disponibile prin Ethernet prin intermediul Sistemului de Management Atlona (AMS), GUI-ului web sau al unui sistem de control. AMS este o platforma software de retea pentru configurarea, gestionarea si monitorizarea HDR-M2c si a altor dispozitive Atlona controlabile IP printr-o retea LAN, WAN, sau VPN. AMS este disponibil gratuit de la Atlona.

“Nu este neobisnuit sa partajezi surse pe doua canale, audio in intreaga casa, si  multichannel in zone home theater“, a declarat Joshua Castro, manager de produs, Atlona. „Daca nu ai o modalitate de a pastra Dolby multi-channel sau semnalul sursei DTS, sistemul home theater este adesea limitat la audio pe doua canale. AT-HDR-M2C imparte si mixeaza audio multichannel pentru display-uri cu doua canale, SoundBar-uri sau sisteme audio pentru intreaga casa in timp ce trece semnalul HDMI multichannel cu  metadate HDR si HDCP 2.2 la un receptor AV.“