Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Atlona a inceput sa distribuie doua noi amplificatoare de distributie HDMI-HDBaseT si un receiver 4K HDBaseT

Atlona a inceput sa distribuie trei noi produse cu aplicatii atat pe piata rezidentiala, cat si pe cea comerciala, amplificatoarele de distributie HDMI-la-HDBaseT AT-UHD-CAT-4 si AT-UHD-CAT-4ED, si receiver-ul HDBaseT AT-HDV-150-RX.

“Cu UHD-CAT-4/4ED si HDV-150-RX am adaugat caracteristicile de care clientii nostri au nevoie pentru a realiza proiectele mai bine si mai usor, cum ar fi AV extins si controlul semnalelor la distanta, Power over Ethernet, si o serie suplimentara de beneficii avantajoase “, a declarat Joshua Castro, manager de produs pentru Atlona. “Amplificatoarele de distributie 4K, cu iesire cu patru cai, se vor potrivi cu o gama larga de proiecte rezidentiale si comerciale. Receiver-ul HDBaseT va fi utilizat in principal pentru aplicatii comerciale si educationale, inclusiv spatii de colaborare.”

Amplificatoarele de distributie 4K/UHD HDMI-la-HDBaseT AT-UHD-CAT-4 si AT-UHD-CAT-4ED (distanta extinsa) ofera imagini de inalta definitie pentru magazine, restaurante si spatii de divertisment sau orice mediu “single image/multi-screen” care necesita control de afisare. Principalele caracteristici ale ambelor modele includ Power over Ethernet (PoE) pentru alimentarea receptoarelor de la distanta, trecere prin conexiuni de intrare HDMI, patru iesiri HDBaseT, capacitatea de control de afisare, 4K/UHD la 60Hz cu 4:2:0 subesantionare culoare, conformitate HDCP 2.2 si gestionare EDID.

Fiecare iesire a AT-UHD-CAT-4 transmite semnale AV si de control pe o distanta de pana la 70m la 1080p si 40m la 4K/UHD. AT-UHD-CAT-4ED extinde distanta acestor semnale la 100m. AT-UHD-CAT-4 este compatibil cu receptorul Atlona AT-UHD-EX-70C-RX, iar AT-UHD-CAT-4ED cu receptorul AT-UHD-EX-100CE-RX.

Amplificatoarele AT-UHD-CAT-4/4ED controleaza o gama larga de display-uri rezidentiale si comerciale prin intermediul CEC, IR, sau RS-232 si sunt compatibile cu controlul TCP/IP. Ambele modele suporta sistemul de management Atlona (AMS), o platforma software de retea puternica care integreaza configurarea produsului de la distanta, gestionarea si actualizarea.

Receiver-ul demultiplicator HDBaseT AT-HDV-150-RX conduce semnalele AV (pana la 1080p/60Hz sau 1920×1200 video cu audio multi-canal incorporat) si semnalele de control cu doua cai prin intermediul cablurilor HDMI de la distante de pana la 70m. 

Receiver-ul este foarte potrivit pentru aplicatiile de sistem complete, integrand emitatoarele din seria AT-HDV-150-TX pentru a furniza semnal HDMI si VGA la un sistem AV cu doua sau trei intrari in camere huddle sau in salile de cursuri. Acesta poate fi utilizat si in aplicatiile de expansiune a sistemului, ca scaler de iesire pentru switcher-ul matrice AT-UHD-CLSO-824. Seria 150-HDV include multe caracteristici cheie pentru comoditate si usurinta in utilizare, inclusiv comutare automata, control display, control proiector on/off, audio analogic, control volum si control RS-232. Demultiplicatorul integrat lucreaza cu switcherele matrice pentru a optimiza semnalele sursa cu rezolutii diferite la rezolutia nativa a display-ului.