Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Atlona a inceput sa distribuie extender-ul HDR 4K HDMI-over-HDBaseT AT-HDR-EX-70-2PS

Atlona a inceput sa distribuie kitul format din transmitator si receptor AT-HDR-EX-70-2PS, cel mai recent extinder din gama de dispozitive AV Atlona.

HDR-EX-70-2PS extinde HDR 4K prin combinarea compresiei fara latente si fara pierderi vizuale cu avantajele HDBaseT pentru a furniza imagini pe distante care depasesc limitele de cablare HDMI. Transportand semnale de pana la 4K/UHD la 60Hz cu esantionare 4:4:4 pe cablu Cat-6a sau Cat-7, kit-ul poate extinde video de 1080p pana la 70 de metri, in timp ce continutul 4K imbunatatit cu HDR poate fi transportat pana la 40 de metri.

Noul extender accepta toate rezolutiile video, formatele audio – inclusiv PCM plus Dolby si DTS – si spatiile de culoare incluse in specificatia HDMI 2.0a, oferind compatibilitate flexibila cu noile surse video si display-uri 4K/UHD.  Capabila sa transfere metadatele pentru continutul HDR, solutia suporta standardul 4K HDR10 la 60Hz (subsampling chroma 4:2:0, 10 biti culoare) plus variantele HDR suplimentare. Caracteristicile cheie suplimentare includ suport pentru ratele de date HDMI de pana la 18Gbps si compatibilitate HDCP 2.2 pentru transportul continutului protejat.

HDR-EX-70-2PS este potrivit atat pentru cerintele AV point-to-point cat si ca parte a unui sistem mai complex de rutare si distributie 4K HDR. Este proiectat pentru aplicatii home theater care includ dispozitive de redare si afisare HDR imbunatatite, pentru platourile TV si pentru aplicatii AV profesionale, precum vizualizarea si simularea full-motion.

“Pe masura ce consumatorii si profesionistii AV descopera beneficiile vizuale pe care High Dynamic Range le poate oferi, cererea de continut imbunatatit HDR si echipamente compatibile continua creasca”, a declarat Joshua Castro, manager de produs, Atlona. “HDR-EX-70-2PS ofera o solutie accesibilasi fiabila pentru o extensie HDMI de inalta calitate, compatibila cu HDR, in aplicatii rezidentiale sau comerciale de orice tip.”

Proiectata atat pentru aplicatii rezidentiale cat si comerciale, noua solutie extinde semnalele HDMI 4K/UHD pe HDBaseT cu suport pentru formatele HDR (High Dynamic Range).