Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

ATLONA a inceput sa distribuie matricea video 4K pentru videoconferinte si prezentari avansate

Atlona a inceput sa distribuie AT-UHD-CLSO-840, un switcher matrice cu opt intrari, patru iesiri 4K HDMI si HDBaseT construit pentru videoconferinte, prezentari multi-screen si instalatii in camere divizibile. Switcher-ul matrice va fi prezentat la ISE 2017, in perioada 07-10 februarie, standul 5-S92, in Amsterdam.

Noua matrice este echipata cu cinci intrari HDMI si trei intrari HDBaseT, doua iesiri HDMI si doua iesiri HDBaseT. Matricea a fost proiectata pentru utilizarea intr-o varietate de sali de sedinte, precum salile de videoconferinte care necesita cel putin trei iesiri independente pentru conectarea la display-uri si un codec de conferinte. CLSO-840 se integreaza intr-un sistem audio cu DSP, printr-o matrice audio independenta 8×4 care ruteaza HDMI audio incorporat la iesirile audio analogice, cu gain control si EQ, de asemenea, disponibile. Matricea dispune si de patru intrari audio analogice, fiecare dedicata pentru a incorpora continut pe o iesire video corespunzatoare.

“CLSO-840 este raspunsul nostru la cererile partenerilor si integratorilor pentru o matrice puternica cu patru iesiri 4K, necesara pentru videoconferinte, invatare la distanta, precum si pentru camerele de formare”, a declarat Steve Kolta, manager de produs la Atlona. “In acelasi timp, am facut integrarea sistemelor complexe de matrici AV foarte usoara si eficienta prin intermediul sistemului de management  Atlona (gratuit), chiar si pentru mai multe unitati CLSO-840 intr-o instalatie.”

Alte caracteristici avansate ale CLSO-840 includ PoE pe intrarile si iesirile HDBaseT, permitand utilizarea transmitatoarelor si receptoarelor Atlona HDBaseT din seriile UHD-EX sau HDVS-200, si eliminand necesitatea unor surse de alimentare separate pentru componentele aflate la distanta. Toate intrarile si iesirile HDBaseT permit distante de transmisie de pana la 100 de metri.

Noua matrice include conxiuni Ethernet si RS 232 pentru controlul de catre terti. Aceasta poate extinde Ethernet de la un procesor de control, si dispune de translatie IP la RS-232 pentru a converti comenzile TCP/IP la RS-232. Acest lucru asigura flexibilitatea extinderii controlului TCP/IP sau RS-232 la dispozitivele aflate la distanta peste HDBaseT.

Integratorii de sisteme beneficiaza de Sistemul de Management Atlona (AMS – Atlona Management System), o platforma software de retea pentru configurarea, gestionarea si monitorizarea CLSO-840 si a altor dispozitive IP Atlona controlabile peste o retea LAN, WAN sau VPN. AMS este disponibil gratuit si ajuta la eficientizarea instalarii si intretinerii mai multor produse Atlona dintr-o instalatie sau intreprindere, de la un browser web standard.