Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Atlona a inceput sa distribuie switcher-ul AT-HDVS-210U-TX-WP

Switcher-ul cu doua intrari ofera conectivitate AV pentru ultima generatie de PC-uri si dispozitive de prezentare in timp ce eficientizeaza integrarea.

Pentru instalatiile comerciale usoare, Atlona distribuie acum switcher-ul de perete AT-HDVS-210U-TX-WP, un switcher/transmitator compatibil HDBaseT cu suport direct de intrare USB-C.

Noul switcher 2×1 dispune de o intrare HDMI si o intrare USB-C, cea din urma oferind conectivitate directa pentru noile laptopuri, tablete si smartphone-uri echipate cu porturi USB-C compatibile AV. Acest lucru elimina necesitatea adaptoarelor USB-C ajutand in acelasi timp prezentatorii sa intre “in direct” repede, cu efort minim.

Selectarea automata a intrarilor comuta inteligent intre cele doua interfete atunci cand este conectata o noua sursa, utilizand atat tehnologia HPD (hot plug detect), cat și tehnologia activa de detectare video pentru a asigura o auto-comutare fiabila chiar si cu dispozitivele sursa care mentin un semnal HPD ridicat chiar si atunci cand nu difuzeaza video.

Controlul automat al afisajului porneste display-urile si proiectoarele compatibile fara interventie manuala atunci cand este conectat un dispozitiv de prezentare. Selectia intrarilor, volumul audio si energia display-ului pot fi controlate si prin intermediul comenzilor RS-232 sau TCP/IP, permitand integrarea directa cu sistemele de control terte.

Transmitatorul HDBaseT HDVS-210U-TX-WP permite ca video 4K/UHD la 60Hz sa fie transmis pe cablu Cat-6a sau Cat-7 pana la 100 metri impreuna cu semnalele audio, control si Ethernet integrate. Puterea este furnizata de receptor de la distanta prin Power over Ethernet (PoE), minimizand cablarea si simplificand integrarea.

Oferind clientilor finali si integratorilor o gama flexibila de interfete de intrare care sa corespunda nevoilor lor de conectivitate, HDVS-210U-TX-WP este unul dintre cele trei switchere de perete cu doua intrari din seria HDVS-200. AT-HDVS-210H-TX-WP dispune de doua intrari HDMI, in timp ce AT-HDVS-200-TX-WP combina o intrare HDMI cu o interfata VGA analogica. Toate cele trei modele de placi de perete se integreaza cu receiver-ul Atlona AT-UHD-EX-100CE-RX-PSE, cu receiverele din seria HDVS, si cu scalerele si switcherele echipate cu HDBaseT.

“Familia noastra de switchere de perete echipate cu HDBaseT permite integratorilor sa implementeze exact conectivitatea de interfata de care au nevoie, exact acolo unde au nevoie”, a declarat Steve Kolta, manager de produs, Atlona. “Cu ajutorul suportului USB-C, HDVS-210U-TX-WP permite prezentatorilor sa foloseasca cele mai recente dispozitive  Mac, Chromebook si PC si alte dispozitive AV echipate cu USB, in timp ce caracteristicile sale extensive de integrarea si automatizarea ofera o valoare remarcabila clientilor si instalatiilor de orice dimensiune.”

HDVS-210U-TX-WP poate fi configurat si gestionat de la distanta printr-o retea cu ajutorul software-ului gratuit Atlona Management System (AMS 2.0) sau prin platforma de control AV bazata pe IP, Velocity.