Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Atlona a inceput sa distribuie switcher-ul multi-format AT-UHD-SW-510W

Atlona a inceput sa distribuie switcher-ul universal AT-UHD-SW-510W 5×1 cu capabilitati de prezentare witeless. Suportand functionarea bring-your-own-device (BYOD), SW-510W combina flexibilitatea de intrare cu caracteristicile de integrare, inclusiv controlul automat al display-ului, selectarea automata a intrarilor si iesirile HDMI si HDBaseT.

Pentru sursele locale cu cablu, noul switcher are un DisplayPort si doua intrari HDMI alaturi de o intrare USB-C pentru cele mai recente computere Mac, Chromebook si Windows si alte dispozitive AV echipate cu USB. Interfata USB-C poate actiona si ca statie de incarcare pentru laptopuri, tablete si smartphone-uri.

Pentru prezentari wireless, SW-510W interfeteaza cu dispozitive iOS, Android, Mac, Chromebook si Windows datorita capabilitatilor Wi-Fi incorporate si ofera “screen mirroring” fara a necesita instalarea unei aplicatii. SW-510U poate comuta automat intre sursele de intrare pe baza pe conectarea sau deconectarea unui dispozitiv AV cu fir sau wireless.

Interfetele simultane HDMI si HDBaseT permit prezentari cu destinatie multipla, in timp ce iesirea HDBaseT poate fi asociata cu receiverul Atlona AT-UHD-EX-100CE-RX-PSE pentru a extinde video, audio, control si Ethernet pana la 100 de metri. SW-510W suporta semnale video cu fir pana la 4K/ UHD la 60Hz, plus suport pentru formatele 4K/ 60 4:4:4 si HDR pe porturile locale (HDMI, USB-C si DisplayPort) si video wireless pana la 1080p30 (pana la 1080p60 cu Miracast). Switcher-ul este conform cu HDCP 2.2 pentru compatibilitate cu continutul protejat.

“Pe masura ce tendinta BYOD continua sa se extinda, integratorii de sisteme si utilizatorii finali au nevoie de o solutie integrata de comutare care sa sprijine fara probleme atat sursele prin cablu cat si pe cele wireless”, a declarat Steve Kolta, manager de produs, Atlona. “Modelul SW-510W combina flexibilitatea pentru a accepta cu usurinta orice dispozitiv de prezentare cu o gama completa de functii operationale si de integrare.”

Printre celelalte functii se numara Automatic Display Control care porneste si opreste proiectoarele si monitoarele atunci cand sunt conectate sau deconectate surse cu fir sau wireless, si Secure Wireless Access, care permite protectia prin coduri de autentificare definite de utilizator sau generate aleatoriu pentru a preveni accesul neautorizat sau partajarea continutului.

SW-510W este proiectat pentru a simplifica proiectarea, integrarea și operarea sistemului prin sustinerea conectivitatii AV cu fir si wireless intr-o singura unitate compacta. Acesta poate fi configurat, gestionat si monitorizat de la distanta printr-o retea LAN, WAN sau VPN prin intermediul platformei gratuite Atlona Management System (AMS 2.0) si se integreaza cu sistemul de control Velocity.

Modelul SW-510W va fi prezentat alaturi de alte solutii de integrare, colaborare si control Atlona la ISE 2018 (standul 5-U80), in perioada 6-9 februarie in Amsterdam.