Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Atlona a inceput sa livreze Velocity, platforma pentru control AV bazat pe IP

Velocity, platforma de control AV bazat pe IP de la Atlona, lansata la inceputul acestui an, este acum livrata si disponibila prin intermediul partenerilor si dealerilor Atlona din intreaga lume.

Velocity a fost conceputa ca o platforma de control AV in retea pentru produsele Atlona si pentru produse terte in medii comerciale AV, variind de la sali individuale de intalnire pana la un intreg campus sau o intreprindere. Beneficiile cheie includ sisteme de control AV intuitive bazate pe configuratie, cu management centralizat pentru mai multi clienti, precum si capacitatea de redundanta completa, pentru a evita intreruperile in instalatia de control AV a clientului. Arhitectura bazata pe retea a sistemului suporta scalabilitatea, limitata doar de capacitatea infrastructurii IT.

Velocity este compusa din trei elemente distincte care lucreaza impreuna ca o singura platforma unificata: 

Velocity Control Gateway este un software si un procesor de control bazat pe IP conceput pentru mai multe sisteme AV din cadrul unei retele. Atlona ofera Velocity Control Gateway ca un aparat server care poate interfata cu pana la 250 de dispozitive sau ca software pentru gazduire pe infrastructura serverului IT pentru a servi pana la 5.000 de dispozitive. O arhitectura de sistem bazata pe IP cu siguranta automata permite redundanta completa in instalatii cu doua gateway-uri in functiune. Toate setarile si gestionarea sistemului de control sunt disponibile prin accesarea Gateway-ului printr-un browser web.

Velocity Touch Panels, disponibile cu ecrane de 5.5” si 8”, care includ hardware pentru montare pe perete sau pe suprafata si suport pentru PoE standard, furnizeaza mijloacele de interactiune a utilizatorilor cu sistemele AV. In plus, sistemul de control Velocity permite integrarea BYOD cu tablete, smartphone-uri si laptop-uri, precum si cu desktop-uri si ecranele tactile. Interfetele grafice de utilizator bazate pe web sunt generate automat de Velocity Control Gateway in timpul configurarii sistemului si apoi sunt accesibile din panourile tactile sau cu ajutorul dispozitivelor BYOD. Velocity include teme GUI pre-construite si personalizabile cu elemente vizuale statice si dinamice.

Velocity Cloud este o resursa centralizata on-line dedicata integratorilor AV, administratorilor de AV/ IT, managerilor tehnici si tehnicienilor, pentru a configura, monitoriza si intretine de la distanta sistemele de control Velocity ale clientilor. Velocity Cloud permite accesul la sistemul decontrol Velocity al clientului de oriunde din lume prin intermediul unui browser web. Ofera integratorilor caracteristici gazda pentru a oferi suport tehnic prin configurarea si depanarea sistemului, monitorizare continua, notificari de evenimente, alerte instantanee, backup si restaurare de sistem, actualizari de software si de securitate, rapoarte de utilizare, analize si multe altele.

“Conceptele de arhitectura si design ale Velocity ofera valoare imediata integratorilor de sisteme prin configurarea intuitiva si viteza de desfasurare accelerata, oferind in acelasi timp beneficii pe termen lung printr-o platforma scalabila care poate deschide oportunitati mai mari de integrare si servicii de asistenta mai largi”, a declarat David Shamir, director de management al produselor, Atlona. “Platforma inovativa Velocity, pentru o integrare rationalizata in infrastructura IT noua si in cea deja existenta este, de asemnea, foarte potrivita pentru a fi utilizata cu aplicatiile AV-over-IP emergente, minimizand dezordinea si complexitatea in scenarii cu mai multe camere si mai multe facilitati”.