Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Atlona a lansat la ISE Platforma de Control pentru Sistemele AV

Velocity este noua platforma de control al sistemului AV pentru produsele Atlona si produsele terte in medii AV comerciale, de la sali individuale de intalniri la un intreg campus sau intreprindere.

Velocity este compusa din trei elemente distincte, care lucreaza impreuna ca o singura platforma unificata: Velocity Control Suite, Velocity Control Gateway, si Velocity Touch Panels.

Velocity Control Suite este un serviciu bazat pe cloud si resurse centralizate pentru integratori pentru a crea si a gestiona proiectele de control AV. Un integrator acceseaza Velocity Control Suite printr-un browser web standard din orice locatie la nivel mondial. Configuratia sistemului de control AV ofera interactiuni familiare, flux, si elementele vizuale ale unei aplicatii web sau mobile. Nu este necesara nicio compilare sau incarcarea vreunui dispozitiv, si configuratiile pot fi copiate usort pe mai multe dispozitive, camere si site-uri.

Utilizarea Velocity necesita doar training online si certificare; nu este nevoie de cunostinte prealabile de programare. Velocity Control Gateway este un procesor de control bazat pe software care se afla la client, impreuna cu sistemele AV ale acestuia. Este configurat si gestionat de la distanta, prin Velocity Control Suite. Atlona ofera Velocity Control Gateway ca un dispozitiv de server, care poate interfata cu pana la 500 de dispozitive. Pentru scalabilitate la nivel de intreprindere, o licenta software pentru Velocity Control Gateway este de asemenea disponibila pentru gazduirea pe infrastructura de servere IT, cu capacitatea de a servi pana la 5.000 de dispozitive.

Velocity Control Gateway ofera o arhitectura de sistem bazat pe IP care permite redundanta completa in instalatii cu doua componente in functiune, una principala, iar celalalta ca backup. Astfel, controlul AV ruleaza in mod continuu in toate camerele, prevenind perturbarea si frustrarea utilizatorului care duc adesea la anularea intalnirii sau cursului.

Pentru interactiunea utilizatorului cu sistemele AV, Atlona ofera panourile touch Velocity cu dimensiuni ale ecranului de 5.5 si 8 inchi. In plus, sistemul de control Velocity permite integrarea BYOD cu tablete, smartphone-uri, si laptop-uri, precum si cu PC-uri si display-uri tactile. GUI-urile intuitive bazate pe web sunt generate automat de Velocity Control Suite si sunt accesibile prin panourile tactile sau dispozitivele BYOD cu ajutorul Velocity Control Gateway.

“Cand am creat Velocity, ne-am imaginat noi concepte de arhitectura si design menite sa rezolve multe limitari foarte vechi si provocari asociate cu integrarea sistemului de control AV”, a declarat David Shamir, director de management al produselor, Atlona. “Velocity nu este doar simplu de utilizat de catre integratori, ci le ofera acestora posibilitatea de a scala operatiunile, si a urmari oportunitati noi si mai mari de integrare.”

Prezentat la ISE 2017, sistemul de control Velocity este proiectat pentru configurarea si implementarea rapida si agila a sistemului AV, plus management centralizat pentru mai multi clienti si instalatii. Acesta mai dispune de cloud si arhitectura de sistem bazata pe premise, cu scalabilitate foarte mare, de pana la 500 de sisteme de camera sau mai multe, precum si de capacitatea deplina de redundanta care previne intruperea controlului AV in orice camera.