Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Atlona a lansat managerul de cabluri pentru sali de conferinta Pocket 3H

Atlona a lansat Pocket 3H, un nou organizator de cabluri, conceput pentru a ajuta pe integratorii de sisteme și utilizatorii finali sa simplifice gestionarea cablurilor si sa pastreze spatiile de intalnire curate si ordonate.

Pocket 3H (AT-PKT-3H) este o incita incastrata in masa, care poate gazdui pana la trei cabluri, tinute in loc cu o insertie care faciliteaza o gestionare usoara. Designul sau redus se integreaza perfect cu orice decor modern sau traditional si poate fi instalat intr-o masa de intalnire sau pe o alta suprafata cu o grosime de pana la 2 inci.

“Pocket 3H ofera integratorilor un mijloc economic de a organiza si a gestiona in mod discret cablurile fara a perturba mediul spatiului de intalnire”, a declarat David Shamir, manager de produs Atlona. “Am proiectat Pocket pentru a fi cea mai rapida solutie de instalare a cablurilor – este necesara doar o gaura cu diametrul de 4 inci pentru instala Pocket 3H, care se fixeaza apoi cu un surub. Pentru a termina instalarea, Pocket 3H vine cu un accesoriu de mascare a cablurilor sub masa precum si cu un hardware de gestionare a cablurilor, inclusiv conectori.”

In orice ecosistem AV, Pocket 3H sprijina proiectarea eficienta a sistemelor AV pentru a fi atat in folosul celor prezenti la mesele de intalnire, cat si a publicului din interiorul acestor spatii. Ca o completare a sistemelor AV de prezentare Atlona, ​​integratorii pot specifica acum un sistem BYOD si/ sau de colaborare complet care include comutare, extensie si un sistem simplu de gestionare a cablurilor. Dincolo de spatiile de intalnire, de la sali huddle mici, pana la sali de conferințe mari, Pocket 3H este, de asemenea, ideal pentru instalarea in pupitre in spatii mai mari, precum amfiteatre, sali de cursuri și sali de clasa mari.