Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Atlona a lansat receptorul de scalare Omega cu intrari HDBaseT duale

Atlona a introdus un receptor HDBaseT in Seria Omega –  produse de comutare, extensie si procesare video pentru spatii de lucru si medii de intalnire moderne.

Disponibil imediat, AT-OME-RX31 combina receptoare HDBaseT duale cu o comutare cu trei intrari, scalare 4K/ UHD ai o intrare HDMI locala.

Conceputa special pentru spatiile de intalnire din ziua de astazi, seria Omega de la Atlona este destinata prezentarilor, sesiunilor de videoconferinta si colaborarii in echipa. OME-RX31 este varianta imbunatatita a modelului AT-OME-RX21, cu doua intrari HDBaseT care primesc video de pana la 4K/ UHD la 60 Hz cu sub-esantionare cromatica 4:2:0 alaturi de audio, control si Ethernet incorporate pe distante de pana la  100 de metri. Ofera o solutie pentru a primi surse din locatii de la distanta duale.

Selectarea automata a intrarii comuta automat intre cele doua intrari HDBaseT si interfața HDMI locala atunci cand sursele sunt conectate sau eliminate, permitand operarea „connect and present” pentru utilizatori. Downscaling-ul si upscaling-ul de inalta calitate, cu conversia ratei de cadru, pastreaza culoarea si detaliile spatiale la conversia continutului intre 4K si 1080p, ceea ce face ca OME-RX31 sa fie potrivit pentru aplicatii de prezentare in medii AV care utilizeaza o varietate de afisaje UHD si HD sau pentru adaptarea surselor UHD pentru a alimenta codecuri hardware pentru conferinte video 1080p.

OME-RX31 este ideal pentru utilizarea cu emitatoarele Omega sau UHD-EX de la Atlona – plus comutatoarele de prezentare AV cu iesiri HDBaseT – si poate alimenta de la distanta doua transmitatoare HDBaseT.

Functiile suplimentare de integrare si pentru comoditatea utilizatorului includ controlul automat al afisajului; audio de-embedding cu EQ cu cinci benzi; un comutator Ethernet cu dou porturi; porturi de inchidere a contactului pentru controlul unui ecran motorizat sau al unui lift pentru display; porturi I/O de declansare pentru un detector de prezenta; controlul raportului de aspect; si modele de testare. OME-RX31 poate fi gestionat de la distanta prin intermediul sistemului de management Atlona Management System (AMS) sau al platformei de control AV Atlona Velocity.