Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Atlona a lansat Seria HDVS-200 – Switcher/Scaler

Scaler-ul RX si switcher-ul TX pot fi folosite in tandem sau cu alte unitati terte. Cele doua modele, switcer-ul/ emitator AT-HDVS-200-TX si receiver-ul/scaler AT-HDVS-200-RX reprezinta o noua generatie de produse concepute pentru a oferi control complet automat al sistemelor AV si extind capacitatile de intrare ale switcherelor matrici Atlona 4K / UHD.

Folosite in tandem pentru sistemele din spatiile huddle, componentele Seriei HDV-200 ofera o serie de caracteristici sistemului AV, inclusiv comutare automata pentru intrarile HDMI si VGA, control automat on/off al proiectorului, control automat de afisare pentru monitoarele profesionale si pentru televizoare, controlul volumului si incorporarea audio analogic. Dispozitivele suporta control de la distanta prin intermediul TCP/IP, RS-232 si Consumer Electronics Control (CEC). Switcher-ul primeste energie de la scaler-ul RX prin Power over Ethernet (PoE), si impreuna acestea creeaza un sistem independent de comutare AV pentru sali de clasa si camere huddle.

“Toate produsele Atlona sunt proiectate pentru a face instalarile integratorilor nostri mai usoare si mai eficiente”, a declarat Michael Khain, vice-presedinte de dezvoltare/inginerie a produsului la Atlona. “Beneficiul real este usurinta de interactiune a prezentatorului cu sistemul, datorita controlului nostru de afisare automata si capabilitatii de selectare automata a intrarii pe care seria HDVS-200 le ofera.”

Dispozitivele seriei HDVS-200 sunt, de asemenea, solutii eficiente atunci cand sunt utilizate separat, ca si componente de intrare/iesire in sistemele mari. Ambele modele pot fi controlate de la distanta cu software-ul AMS (Atlona Management System ), care integreaza configuratia produsului, administrarea, si actualizarea.

Switcher-ul TX dispune de doua intrari HDMI si o intrare VGA cu un conector audio de 3.5 mm, si extinde semnale video de pana la 4K/UHD @ 60 Hz cu audio incorporat la o distanta de 100 metri. Acesta poate fi utilizat ca un dispozitiv de intrare cu mai multe matrici switcere Atlona, de exemplu AT-UHD-CLSO-824, permitand unei intrari HDBaseT de pe o matrice sa se ocupe de trei surse de comutare automata.

Atlona RX este un receiver Ethernet-enabled HDBaseT pentru transmisie AV si scalarea semnalelor video pana la 1080p @ 60Hz. In plus fata de asocierea cu TX, acesta functioneaza bine ca scaler pentru matricea switcher AT-UHD-CLSO-824 sau pentru switcher-ul AT-UHD-SW-52ED. Atunci cand este utilizat cu aceste switchere, primeste semnale IP si HDMI cu semnale audio si de control integrate pe distante de pana la 100 de metri. Porturile pentru conexiunile  TCP/IP si RS-232 ofera optiuni flexibile pentru sistemele de control terte.