Newsletter

Selecteaza Domeniu:

ATLONA a lansat switcherele matrice 4K HDMI la HDBaseT

Atlona a prezentat noile switchere integratorilor si instalatorilor din piata rezidentiala la CEDIA Expo 2015.

Noile switchere matrice 16×16 si 4×4 4K HDMI la HDBaseT dispun de Power over Ethernet si breakout audio analogic.

“Odata cu lansarea acestor produse, transportam toate switcherele 4K HDMI , HDBaseT, si multi-format lansate in acest an”, a declarat Ilya Khayn, CEO si co-fondator la Atlona. “Dealerii nostri pot alege acum din patru modele diferite de matrice HDMI la HDBaseT, toate cu HDCP 2.2 si capacitatea de transmisie pe distanta dubla.”

AT-UHD-PRO3-1616M este un switcher matrice 4K/UHD @60Hz 16×16 HDMI la HDBaseT cu Power over Ethernet si breakout audio analogic. Acesta ofera opt iesiri pentru distante extinse – 100 de metri si opt iesiri HDBaseT pentru distante lungi – 70 de metri. AT-UHD-PRO3-1616M ofera, de asemenea, extindere bidirectionala atat pentru control prin RS-232, cat si pentru control prin IR. Patru iesiri HDMI sunt furnizate ca iesiri oglinda, concepute pentru rutarea audio HDMI-based la un AVR, sau ca iesiri suplimentare de matrice.

AT-UHD-PRO3-44M este un switcher matrice 4K/UHD @60Hz 4×4 HDMI la HDBaseT cu Power over Ethernet si breakout audio analogic. Acesta ofera o iesire pentru distanta extinsa – 100 m si trei iesiri HDBaseT pentru distante lungi – 70 de metri. AT-UHD-PRO3-44M ofera, de asemenea, extindere bidirectionala atat pentru control prin RS-232, cat si pentru control prin IR. O iesire HDMI este furnizata ca iesire oglinda, proiectata pentru rutarea audio HDMI-based la un AVR, sau ca iesire de matrice aditionala.