Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Atlona actualizeaza seria Omega si lanseaza o noua gama de produse

Atlona si-a actualizat seria de produse Omega cu ajutorul switcher-ului matrice AT-OME-MS42-KIT 4×2 si a lansat si un nou codificator AV in retea si un controler pentru display-uri.

AT-OME-MS42-KIT ofera iesiri HDBaseT si HDMI cu moduri de comutare AV selectabile, interfata USB 2.0 si extensie de pana la 100 de metri, precum si capacitate 4K/UHD la 60 Hz cu esantionare chroma 4:4:4 pe porturile locale (HDMI, DisplayPort si USB-C) cu redimensionare selectabila de la 4K la 1080P.

De asemenea, Atlona a lansat OmniStream 111 WP (AT-OMNI-111-WP), un codificator AV in retea cu un singur canal pentru surse HDMI 2.0 de pana la 4K la 60 Hz si HDR, cu audio integrat, un suport pentru formate UHD si “power over Ethernet”.

 

 

Controlerul pentru display-uri AT-DISP-CTRL a fost, de asemenea, lansat, conceput pentru spatii de intalnire de mici dimensiuni si camere huddle.

DISP-CTROL este capabil sa detecteze conexiunea unui dispozitiv sursa cu un semnal activ, trimitand automat o comanda de control pentru a porni un display.

Atunci cand dispozitivul este deconectat, DISP-CTRL poate fi configurat pentru a furniza comenzi de control pentru display, prestocate sau programate de utilizator prin TCP/IP, RS-232, IR sau CEC.

 

 

Controlerul pentru display-uri dispune, de asemenea, de capacitate 4K/UHD la 60Hz, cu esantionare chroma 4:4:4, plus suport pentru formate HDR si alimentare locala sau “power over Ethernet”.

DISP-CTRL ofera, de asemenea, porturi Ethernet duble, un comutator de retea integrat si selectarea driverului display-ului din baza de date a sistemului Velocity Control.