Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

ATLONA va deschide un Birou Regional in China

Atlona va deschide luna viitoare un birou in Hong Kong pentru a deservi piata asiatica, inclusiv China, Macau, Taiwan, Japonia, Coreea de Sud si Asia de Sud. Pe langa acestea va mai deservi Australia si Noua Zeelanda.

Marco Wong a fost numit director general al Atlona Asia, si va conduce biroul din Hong Kong. Wong a lucrat anterior la compania Acuzio Visual Technology Engineering. Noul birou full-service va gazdui vanzari, marketing, instruire si suport tehnic in plus fata de gestionarea stocurilor si logistica.

“Operatiunile din Hong Kong ne vor permite sa urmam mai bine misiunea noastra de a gandi global si a actiona local atunci cand este vorba sa oferim cele mai bune produse si servicii clientilor din aceasta regiune”, a declarat Ilia Khan, Atlona CEO si co-fondator.

“Deschiderea acestui birou este un alt pas important inainte pentru Atlona”, a declarat Ronni Guggenheim, director general al Atlona International in Zurich, care va supraveghea in mod direct biroul din China. “Aceasta ne va permite sa oferim un sprijin excelent partenerilor nostri din aceasta piata emergenta, care, conform unui studiu InfoComm va depasi ca marime piata pro AV din SUA pana in 2017”