Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Atlona a inceput sa distribuie extender-ul 4K/UHD HDMI si USB pentru spatii huddle AT-OME-EX-KIT-LT

AT-OME-EX-KIT-LT combina simplitatea, versatilitatea si comoditatea integrarii la punctul de pret ideal pentru medii AV de mici dimensiuni.

Atlona, ​​o companie Panduit, face extinderea usoara si fiabila a semnalului HDMI si USB si mai rentabila pentru spatiile de tip huddle si salile intalnire de mici dimensiuni, odata cu introducerea noului extender HDBaseT AT-OME-EX-KIT-LT. Disponibil imediat, noul kit emitator/ receptor extinde video 4K/ UHD HDMI, audio incorporat, puterea, controlul si datele USB prin HDBaseT, oferind in mod discret conectivitate simpla pentru colaborare si videoconferinte.

Cea mai noua solutie de extindere din seria Omega de la Atlona – componente AV esentiale pentru spatii de lucru si medii de intalnire moderne – OME-EX-KIT-LT ofera functionalitatea puternica a kit-ului AT-OME-EX-KIT intr-o configuratie mai accesibila, optimizata pentru spatii de mici dimensiuni.

OME-EX-KIT-LT extinde semnalele HDMI si USB 1080p60 pana la 70 de metri prin HDBaseT, in timp ce video 4K / HDR HDMI – la 60 de cadre pe secunda cu sub-esantionare cromatica 4:2:0 sau 30 fps cu 4:4:4 – poate fi extins pana la 40 de metri. Conformitatea HDCP 2.2 permite transportul de continut protejat.

Capabilitatile de interfatare si extensie USB 2.0 ale OME-EX-KIT-LT il fac ideal pentru codec-uri soft si conferinte bazate pe web in combinatie cu aplicatii precum Zoom, Skype for Business, Microsoft Teams, Cisco Webex, BlueJeans si GoToMeeting. Suportand un computer gazda si doua periferice la transmitator, plus doua porturi pentru periferice la receptor, kitul se poate integra cu usurinta cu un computer si un difuzor sau un microfon la o masa de intalnire si cu o camera video sau o bara de sunet la un afisaj montat pe perete. Pentru alte aplicatii interactive, poate oferi si extensie AV si USB pentru un afisaj cu ecran tactil, permitand controlul de la distanta al PC-ului la o masa de intalnire sau alta locatie.

Transmitatorul este alimentat de la receptor prin HDBaseT, putand fi instalat cu usurinta, fara a fi nevoie de curent alternativ. Un buton de testare si un LED de pe transmitator permit confirmarea vizuala rapida a integritatii legaturii HDBaseT dintre emitator si receptor, in timp ce un software utilitar gratuit ofera informatii despre starea legaturii in timp real, plus informatii detaliate despre stare si semnal.