Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Atlona isi extinde portofoliul de extendere 4K HDMI cu seria Avance

Atlona isi extinde gama de solutii de extensie HDMI odata cu introducerea kiturilor de extensie HDBaseT seria Avance. Bazandu-se pe functionalitatea de baza a familiei UHD-EX a companiei, cu caracteristici suplimentare prietenoase cu integratorii, noile seturi de transmitatoare si receptoare HDBaseT ofera solutii eficiente si fiabile pentru extinderea semnalelor AV 4K/ UHD, dincolo de limitarile de distanta ale cablurilor HDMI.

Patru dintre kiturile Avance transmit video 4K/ UHD 60Hz 4:2:0 pana la 40 de metri sau video 1080p 60Hz pana la 70 de metri prin cablu Cat-6A/7, in timp ce al cincilea kit transmite video 4K 60Hz 4:2:0 pe distante mai lungi de pana la 100 de metri.

Seria Avance cuprinde:

  • AT-AVA-EX70-2PS-KIT: kit de extensie 4K/ UHD (40m )cu transmitator si receptor alimentate local
  • AT-AVA-EX70-KIT: kit de extensie 4K/ UHD (40m) cu alimentare de la distanta, unde receptorul este alimentat de transmitator prin HDBaseT
  • AT-AVA-EX70C-KIT: kit de extensie 4K/ UHD  (40m) cu alimentare de la distanta plus extensie bidirectionala a semnalelor de control RS-232 si IR
  • AT-AVA-EX70C-BP-KIT: kit de extensie 4K/ UHD (40m) cu control RS-232 si IR, si alimentare bidirectionala de la distanta, care permite ca alimentarea sa fie furnizata fie de catre emitator, fie de catre receptor
  • AT-AVA-EX100CE-BP-KIT: kit de extensie 4K /UHD (100m) cu ethernet, control RS-232 si IR, si alimentare bidirectionala de la distanta

Toate kiturile de extensie seria Avance includ functii care consolideaza fiabilitatea si simplifică implementarea pentru integratori si instalatori. Filtrarea EDID previne extinderea rezolutiilor neacceptate pentru a creste integritatea transmisiei video, in timp ce functia “clock stretching” imbunatateste interoperabilitatea cu sursele video HDMI vechi si de calitate slaba. Testul de legatura HDBaseT integrat permite verificarea cablarii si calitatii legaturilor la punctul de instalare.

O noua caracteristica introdusa odata cu seria Avance este alimentarea bidirectionala de la distanta, disponibila pe AVA-EX70C-BP-KIT si AVA-EX100CE-BP-KIT, care imbunatateste flexibilitatea instalarii, oferind posibilitatea de a alege daca emitatorul alimenteaza receptorul sau invers. Aceasta permite alimentarea cu energie electrica in apropierea sursei sau a afisajului, in functie de prizele disponibile.

Kiturile seria Avance ofera optiuni de instalare flexibile pentru aplicatii comerciale, de la sali de conferinte si sali de clasa, pana la distributia video pe distante mari.

Trei dintre kiturile seria Avance (AT-AVA-EX70-2PS-KIT, AVA-EX70C-BP-KIT si AVA-EX100CE-BP-KIT) sunt disponibile imediat prin intermediul partenerilor autorizati Atlona. Celelalte kiturile vor fi disponibile la sfarsitul lunii august.