Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Atlona lanseaza 4K HDR HDBaseT Extender Kit AT-HDR-EX-70C-KIT

AT-HDR-EX-70C-KIT transporta continutul HDR 4K/UHD pe distante lungi.

Atlona si-a extins linia de dispozitive AV 4K/UHD pentru formate HDR, introducand kitul transmitator/receptor AT-HDR-EX-70C-KIT. 

HDR-EX-70C-KIT suporta rate de date HDMI de pana la 18 Gbps. Noul kit se bazeaza pe HDBaseT cu extensia bidirectionala a semnalelor de control RS-232 si IR (infrarosu).

HDR-EX-70C-KIT include si Power over Ethernet (PoE), cu putere furnizata de emitator receptorului prin conexiunea HDBaseT. Acest lucru simplifica integrarea, permitand in acelasi timp instalarea convenabila si discreta a receptorului la un display sau proiector fara a fi necesara o sursa de alimentare locala. La capatul transmitatorului, sursa de alimentare inclusa asigura o putere ampla pentru pana la trei extendere Atlona HDBaseT, reducand aglomeratia cauzata de multiplele surse de alimentare in rack-urile de echipamente.

Noul kit extender transporta semnale HDMI de pana la 4K/UHD la 60 Hz cu chroma sampling 4:4:4 pe cablu Cat-6a sau Cat-7, transmitand video de 1080p pana la 70 de metri si continut 4K imbunatatit HDR pana la 40 de metri. Oferind compatibilitate flexibila cu sursele si afisajele noi si emergente 4K/UHD, noul extender este compatibil cu HDCP 2.2 si suporta toate rezolutiile video si formatele audio – inclusiv PCM, Dolby si DTS si standardele incluse in specificatia HDMI 2.0b. Capabila sa transmita metadate pentru continutul HDR, solutia accepta formatul 4K HDR10 la 60 Hz (chroma subsampling 4:2:0, 10 biti culoare) si Dolby Vision la 30 Hz.

Testarea integritatii legaturii HDBaseT integrate ofera o valoare adaugata integratorilor de sisteme si utilizatorilor finali, ajutand la verificarea sau depanarea atributelor de conectivitate, cum sunt terminatia RJ-45 si calitatea cablului torsadat. Un buton de testare si LED-ul de pe transmitator permit confirmarea vizuala rapida a integritatii legaturii HDBaseT dintre emitator si receptor.

“Atlona continua sa dezvolte solutii AV inovatoare care sa raspunda cererii tot mai mari de distribuire a continutului imbunatatit HDR, in timp ce usureaza munca integratorilor de sisteme”, a declarat Joshua Castro, manager de produs, Atlona. “Tehnologia de compresie avansata a HDR-EX-70C-KIT depaseste provocarile legate de transportarea semnalelor 4Kp60 peste HDBaseT, in timp ce PoE, extensia semnalului de control si capabilitatile de testare a legaturilor integrate simplifica si mai mult integrarea si implementarea.”