Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Atlona lanseaza amplificatorul de distributie cu doua iesiri 4K/UHD HDMI la HDBaseT AT-UHD-CAT-2

Atlona a dezvaluit AT-UHD-CAT-2, cel mai nou produs al gamei de amplificatoare de distributie HDMI la HDBaseT a companiei.

Aducand toate caracteristicile prietenoase de integrare ale seriei UHD-CAT catre aplicatii de distributie AV mai mici, noul 1×2 UHD-CAT-2 este disponibil imediat si va face debutul expozitional la ISE 2019 (5-8 februarie in Amsterdam).

UHD-CAT-2 dispune de o intrare HDMI, o iesire HDMI si doua iesiri HDBaseT pentru distribuirea continutului 1080p pana la 70 de metri sau a materialelor 4K/UHD pana la 40 de metri prin cablul de categorie. Fiecare iesire HDBaseT ofera video, audio, alimentare PoE de la distanta a receptorului si semnale de control – inclusiv RS-232 si IR plus CEC pentru controlul automat al afisajului – printr-un singur cablu, simplificand instalarea si reducand la minimum complexitatea cablurilor dintre sursele AV, sistemele de control si display-uri.

Noul amplificator de distributie suporta video 4K/UHD la 60 Hz cu esantionare croma 4:2:0 si este compatibil cu HDCP 2.2, permitand distribuirea sigura a continutului protejat la copiere. UHD-CAT-2 este compatibil cu receiverele Atlona, inclusiv receiverul HD AT-UHD-EX-70C-RX si scalerul HD AT-HDVS-200-RX si cu noul receiver 4K/UHD AT-HDVS-SC- RX cu tehnologie avansata de scalare CrystalScale.

UHD-CAT-2 ofera capabilitati de control TCP/IP, RS-232 si IR pentru integrare flexibila si poate fi configurat, gestionat si monitorizat de la distanta printr-o retea LAN, WAN sau VPN cu software-ul Atlona Management System (AMS 2.0) sau cu platforma de control Velocity.