Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Atlona lanseaza controlerul autonom pentru display-uri AT-DISP-CTRL

Atlona lanseaza controlerul compact 4K/UHD pentru display-uri AT-DISP-CTRL, care automatizeaza spatiile de intalnire de mici dimensiuni.

AT-DISP-CTRL detecteaza conexiunea unui dispozitiv sursa cu un semnal activ si trimite automat o comanda de control pentru a alimenta display-ul. Controlerul schimba automat starea de alimentare a display-ului pe baza conectarii sau deconectarii dispozitivului HDMI, permitand controlul display-ului, controlul volumului si selectarea intrarii fara o telecomanda. Modurile de control programabile ale display-ului pot opri display-urile dupa o anumita perioada de inactivitate sau dupa o deconectare manuala. 

AT-DISP-CTRL poate transmite comenzi de control al display-ului prestocate sau programate de utilizator prin TCP/IP, RS-232, IR sau CEC. In plus, controlerul include functii de gestionare EDID si HDCP si poate fi alimentat local sau prin Power over Ethernet (PoE). AT-DISP-CTRL este conform cu HDCP 2.2 si suporta video 4K/UHD @ 60Hz cu chroma sampling 4:4:4, precum și rate de date HDMI de pana la 18 Gbps.

Pe langa functionalitatea autonoma, AT-DISP-CTRL poate fi utilizat impreuna cu un comutator HDMI pentru a controla un numar mai mare de surse AV. Pentru o putere suplimentara de control, AT-DISP-CTRL ofera o selectie de drivere pentru display-uri din baza de date a sistemului de control AV Velocity de la Atlona, permitand configurarea bazata pe meniu a setarilor dispozitivului, selectarea driverului dispozitivului de afisare si posibilitatea programarii comenzilor de control. AT-DISP-CTRL are doua porturi Ethernet pentru a sustine simultan accesul LAN si IP display control.