Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

ATLONA lanseaza extenderul video compatibil HDR 4K/60 4:4:4

Atlona a introdus Seria Centum AT-CENT-301-CEA, primul extender video compatibil HDR din industrie, potrivit companiei. Acesta ofera video 4K/UHD la 60Hz cu esantionare cromatica 4:4:4 si rate de date HDMI de pana la 18Gbps, pentru a indeplini cerintele de integrare rezidentiala de ultima generatie. AT-CENT-301-CEA este cea mai recenta completare a familiei de extendere Atlona HDBaseT.

AT-CENT-301-CEA este compatibil HDCP 2.2 si ofera transmisie HDMI pana la 100 m pe categoria de cabluri cu audio multi-channel incorporat. HDR si extensia video 4K/60 4:4:4 sunt posibile prin utilizarea VESA Display Stream Compression (DSC). Acest extender suporta, de asemenea, Ethernet pass-through, RS-232 si control IR, sipower over Ethernet – receiverul este alimentat de extender. Caracteristcile de gestionarea EDID asigura formate audio corespunzatoare si rezolutiile video sunt furnizate la sistemul AV.

“AT-CENT-301-CEA este un progres real pentru standardul HDBaseT, si deschide usa integratorilor de sisteme rezidentiale si comerciale, in ceea ce priveste optiunile si flexibilitatea sistemului,  pe care le  pot folosi in proiectele HDR”, a declarat Joshua Castro, manager de produs Atlona. “Aceasta pereche de extendere permite integratorilor sa ofere clientilor cele mai bune solutii pentru aplicatiile HDR si 4K actuale si viitoare.”

AT-CENT-301-CEA este proiectat pentru a oferi imagini clare si de calitate in aplicatii rezidentiale si comerciale, si este ideal pentru instalatiile care utilizeaza cele mai recente surse UHD si HDR, cum ar fi playerele Blu-ray Ultra HD, plus televizoarele si proiectoarele compatibile; showroom-urile TV care necesita o distributie de calitate a continutului la televizoare pentru a demonstra calitate 4K inalta si programarea HDR; aplicatiile AV profesionale cu full-motion, prezentari grafice 4K foarte detaliate pentru vizualizare, randari 3D, simulari, si multe altele.

Perechea de extendere suporta si HDMI Audio Return Channel, cu posibilitatea de a transmite semnale audio digitale de la un televizor, inapoi la transmitator, si apoi la un receptor AV prin HDMI sau o iesire audio digitala TOSLINK. Acest lucru permite integrarea usoara a echipamentelor audio de la difuzarile TV ‘over-the-air’ si aplicatiile TV inteligente. AT-CENT-301-CEA este configurat si gestionat de Sistemul de Management Atlona (AMS). 

Aceasta pereche de extendere este foarte potrivita pentru aplicatiile care necesita surse si display-uri 4K/UHD de ultima generatie, si este compatibila cu toate rezolutiile video, formatele audio, si formatele de spatiu de culoare sustinute in specificatia HDMI 2.0a. In plus, are capacitatea de a transmite metadate pentru continut HDR.
 
Perechea de extendere AT-CENT-301-CEA va fi disponibila incepand din martie 2017.