Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

ATLONA lanseaza switcher-ul matrice 4K AT-UHD-CLSO-840

Adaugand un nou membru in topul liniei sale de switchere matrice AV pentru piata comerciala, Atlona lanseaza AT-UHD-CLSO-840, un switcher cu opt intrari si patru iesiri 4K HDMI si HDBaseT proiectat pentru aplicatii ce includ videoconferinte, prezentari multi-screen si instalatii pentru camere divizibile – sali de clasa, mediul corporate, industria ospitalitatii.

Noua matrice este echipata cu cinci intrari HDMI si trei intrari HDBaseT, doua iesiri HDMI si doua iesiri HDBaseT. Capabilitatile sale audio includ o matrice audio 8 x 4 independenta ce foloseste audio incorporat din sursele video cu comutare matrice la patru iesiri audio echilibrate, analogice. Exista, de asemenea, patru intrari audio analogice, fiecare dedicata sa incorporeze continutul la iesirea video corespunzatoare.

“CLSO-840 este raspunsul nostru la cerintele mai multor parteneri si integratori care si-au dorit o matrice puternica, cu patru iesiri 4K, necesara pentru videoconferinte, invatare la distanta, camere de formare etc.”, a declarat Steve Kolta, manager de produs la Atlona. “In acelasi timp, am facut usoara integrarea unor sisteme complexe de matrici video, prin crearea unei matrici care functioneaza cu seriile noastre HDVS-200 si UHD-EX pentru comutarea intrarii de la distanta si extensie HDBaseT.”

Alte caracteristici avansate ale CLSO-840 includ PoE pe intrarile si iesirile HDBaseT, permitand utilizarea transmitatoarelor si receptoarelor Atlona HDBaseT din seriile UHD-EX sau HDVS-200, si eliminand necesitatea unei surse de alimentare separate pentru componente aflate la distanta. Toate intrarile si iesirile HDBaseT permit transmisia pe distante de pana la 100 de metri.

Noua matrice include o conexiune LAN pentru control IP-based, inclusiv configurare si monitorizare prin intermediul software-ului Atlona Management System (AMS). Matricea poate extinde Ethernet de la un procesor de control, si dispune de translatie IP la RS-232 pentru conversia comenzilor TCP/IP la RS-232. Aceasta asigura flexibilitatea extinderii TCP/IP sau controlului RS-232 la dispozitivele aflate la distanta, peste HDBaseT.

Iesirile audio de pe fiecare canal dispun de control independent al volumului si cinci benzi de egalizare. Matricea ofera si gestionare HDCP, permitand surselor Apple sa functioneze in mod corespunzator atunci cand sunt utilizate in sistemele de teleconferinta.

AT-UHD-CLSO-840 este rackabila 2U si va fi disponibila in T1 din 2017.