Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Atlona lanseaza switcher-ul matrice 8×8 HDMI HDR-H2H-88MA pentru continut 4K/UHD si HDR

Atlona si-a extins gama de solutii de integrare AV compatibile HDR cu AT-HDR-H2H-88MA. Noul switcher matrice ofera comutare de inalta performanta a semnalelor 4K/UHD, incluzand formatele HDR, intr-un design 1RU.

Fratele switcher-ului matrice 8×8 AT-HDR-H2H-88MA, HDR-H2H-88MA se bazeaza pe caracteristicile de performanta, fiabilitate si integrare ale modelului 4×4, cu o capacitate de intrare si de iesire semnificativ extinsa pentru aplicatii la scara mai larga, potrivit companiei. Suportul pentru toate rezolutiile video si formatele audio din specificatia HDMI 2.0b ofera compatibilitate cu sursele si afisajele 4K/UHD si HDR, precum si cu viitoarele servicii de difuzare HDR, in timp ce compatibilitatea HDCP 2.2 permite comutarea continutului protejat.

“Modelul nostru 4×4 HDR-H2H-44M a fost foarte popular printre integratorii de sisteme si utilizatorii finali si suntem incantati sa oferim acum beneficii similare intr-un switcher matrice 8×8 pentru cei cu nevoi de distributie mai mari”, a declarat Joshua Castro, manager de produs Atlona . “HDR-H2H-88MA permite utilizatorilor sa profite din plin de continutul imbunatatit HDR, in timp ce capacitatile sale de integrare bogate permit incorporarea perfecta in orice mediu sau design al sistemului.”

HDR-H2H-88MA suporta video 4K/UHD la 60 Hz cu esantionare de culoare 4:4:4 si rate de date HDMI de pana la 18 Gbps. Comutarea rapida ofera experiente de vizualizare neintrerupte prin eliminarea timpilor lungi de asteptare si a artefactelor vizibile de afisare.

Modelul HDR-H2H-88MA ofera metode de configurare si control usor de utilizat, incepand cu butoanele intuitive ale panoului frontal si cu meniul incorporat al afisajului LCD. O interfata web integrata permite configurarea rapida a switcher-ului de la un PC sau un dispozitiv mobil, in timp ce compatibilitatea cu software-ul Atlona Management System (AMS 2.0) si platforma de control AV Atlona Velocity permit configurarea, controlul si monitorizarea completa de la distanta prin retelele IP. De asemenea, HDR-H2H-88MA poate fi controlat prin RS-232 sau prin telecomanda IR inclusa.

Noul switcher va fi prezentat la InfoComm 2018.