Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Atlona lanseaza switch-ul cu patru intrari HDMI si HDBaseT JunoX 451 HDBT

Noul switch combina caracteristicile switch-ului HDMI 4×1 – JunoX 451 (AT-JUNO-451) –  cu avantajele HDBaseT pentru transportul semnalelor pe distante mai mari.

Atlona a lansat switch-ul HDMI si HDBaseT JunoX 451 HDBT (AT-JUNO-451-HDBT) pentru formate cu interval dinamic ridicat (HDR), cel mai recent produs din gama de solutii de rutare a semnalului 4K/UHD compatibile cu HDR.

Combinand caracteristicile switch-ului HDMI 4×1 JunoX 451 (AT-JUNO-451) cu avantajele HDBaseT pentru transportul semnalelor pe distante mai mari, JunoX 451 HDBT dispune de trei intrari HDMI alaturi de o intrare HDBaseT pentru a transmite video, audio incorporat si Ethernet pe cablu CAT6a sau CAT7 pana la 100 de metri. Functia de selectare automata a intrarilor, utilizand HPD (hot plug detect) si tehnologia de detectare a continutului video, comuta inteligent intre intrari fara interventia utilizatorului atunci cand este conectata o noua sursa.

JunoX 451 HDBT suporta video 4K/UHD la 60 Hz cu esantionare chroma 4:4:4 si este compatibil cu specificatia de protectie a continutului HDCP 2.2. Capabil sa transmita metadate pentru continut HDR, JunoX 451 HDBT suporta formatele 4K HDR10 si Dolby Vision HDR la 60 Hz. Noul switch este compatibil cu toate rezolutiile video, formatele audio si spatiile de culoare din specificatiile HDMI 2.0b.

Susutinand rate de date HDMI de pana la 18 Gbps, noul switch poate receptiona HDBaseT la rate de date de pana la 10 Gbps de la solutiile actuale de distributie Atlona, incluzand gama AT-UHD-PRO3, linia de produse AT-UHD-CAT si seria AT-UHD-SW, precum si semnalele 4K HDR HDBaseT la 18 Gbps de la viitoarele switchere matrice Atlona.

Extractorul HDMI audio integrat extrage PCM cu 2 canale sau bitstream audio multi-canal la iesirea audio optica digitala TOSLINK a switch-ului pentru integrare flexibila, in timp ce suportul pentru HDMI Audio Return Channel (ARC) ofera o cale de a reda audio de la un televizor la un receiver AV sau un soundbar prin conexiunea TOSLINK. JunoX 451 HDBT ofera capabilitati de control TCP/IP, RS-232 si IR si poate fi configurat si gestionat intr-o retea prin intermediul interfetei sale web integrate, cu ajutorul software-ului Atlona Management System (AMS 2.0) sau al platformei de control AV bazata pe IP, Atlona Velocity.