Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Atlona lanseaza un nou program pentru piata educationala

Atlona isi intareste sustinerea si initiativele de parteneriat pe piata educationala prin noul program Atlona Education Program (AEP), care va avea ca scop simplificarea modului in care intitutiile K-12 si de invatamant superior achizitioneaza, implementeaza, gestioneaza si mentin solutiile tehnologice AV in campus.

Pentru a crea parteneriate Atlona pe piata educatiei si pentru a alimenta programul, Atlona l-a promovat pe fostul director de vanzari reginale din Sud-Est, Joel Carroll, in pozitia nou creata de manager de dezvoltare a afacerilor, pe piata educationala.

AEP a fost creat pentru a colabora cu managerii de tehnologie a educatiei, instructori si administratori, si pentru a le oferi acestora partea interioara pe care o cauta la tehnologiile si serviciile Atlona. Partenerii AEP vor profita de numeroase beneficii exclusive, inclusiv training dedicat, proiectare, si suport.

„Suntem hotarati sa furnizam solutii si suport pentru piata educationala, si stiu ca scolile K-12, colegiile si universitatile doresc din ce in ce mai mult sa adopte noi tehnologii si concepte pentru a crea medii de predare colaborative“, a spus Carroll. „Inovatiile recente Atlona pentru piata educationala s-au nascut din ascultarea clientilorsi nevoilor acestora. Aceasta include introducerea liniei noastre de produse HDVS, si mai recent, sistemul nostru de control bazat pe cloud Velocity  si solutia BYOD UHD-SW-510W. Programul de Educatie Atlona a fost construit pentru a stabili relatii puternice cu institutiile de invatamant si pentru a le oferi acestora un sprijin.”

Carroll se va concentra pe aducerea de noi clienti din invatamant in program, si va colabora indeaproape cu acestia pentru a analiza tendintele si oportunitatile care se contureaza in mediile de invatare K-12 si de invatamant superior. In plus fata de aducerea clientilor in mod proactiv in AEP, Carroll va comunica direct cu clientii care se inscriu in program.

Alte beneficii pentru membrii AEP includ o linie telefonica dedicata AEP, preturilor preferentiale, si o oportunitate de a castiga „EduPoints“ rambursabile pentru evaluarea produselor si training personalizat la sediul Atlona.

„Suntem incantati sa lansam programul AEP intr-un moment in care tehnologiile disruptive schimba modul in care elevii, profesorii, si administratorii comunica in mediile de invatare“, a declarat Ilya Khayn, CEO si co-fondator Atlona. „Inovatiile AV continue Atlona, si dedicarea puternica pentru formare, si servicii pentru clienti vor oferi bazei noastre tot mai mare de clienti in educatie, instrumentele si cunostintele necesare pentru a spori instruirea si colaborarea.“