Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Atlona prezinta Opus, noua serie de switch-uri matrice 4K HDR

Atlona va lansa Opus, o serie de trei switch-uri matrice HDMI-to-HDBaseT si un receptor pentru distributia si extensia de inalta performanta a semnalului 4K HDR. Opus este proiectata cu o gama completa de integrare a sistemelor de control si caracteristici de matrice audio. Seria Opus include switch-urile matrice AT-OPUS-46M (4×6); AT-OPUS-68M (6×8); si AT-OPUS-810M (8×10), toate cu iesiri HDBaseT pentru transmisia semnalelor HDMI, Ethernet pass through, IR bidirectional si RS-232 pana la 100 metri.

In plus, Atlona a proiectat receptorul AT-OPUS-RX, special pentru switch-urile matrice Opus. Receptorul este alimentat de la distanta prin Ethernet (PoE) si interfetele IR, RS-232 si Ethernet control pentru afisaje, permitand, in acelasi timp, transmiterea controlului IR inapoi la un dispozitiv sursa. Receptorul dedicat Opus este compatibil cu toate rezolutiile video si formatele audio din specificatia HDMI 2.0b, cu capacitatea adaugata de a transmite metadate pentru streaming de continut HDR.

“Cu multitudinea de televizoare High Dynamic Range disponibila pe piata, integratorii se confrunta cu cerintele clientilor pentru sisteme AV care accepta aceste formate sau pentru ca sistemele lor actuale sa fie modernizate la capacitatea HDR”, a declarat Joshua Castro, manager de produs, Atlona. “Seria Opus este urmatoarea etapa in evolutia liniei noastre de produse HDMI-to-HDBaseT, pentru integratorii care doresc sa faca fata provocarii de a construiri un sistem de distributie video care sa suporte video 4K/UHD la o rata a cadrelor de 60 Hz cu 4:4:4 croma sampling.”

Pentru a optimiza capacitatile AV multi-zone, toate receiverele Opus sunt, de asemenea, compatibile cu switch-ul AT-JUNO-451-HDBT si cu platforma de control Velocity, o solutie compatibila IP si cloud pentru trecerea aplicatiilor de control in retea.

Switch-urile Opus sunt ideale pentru distributie AV in intreaga casa, precum si pentru proiecte comerciale, educationale si corporative care necesita compatibilitate cu dispozitive noi si emergente pentru prezentari 4K. Atlona va prezenta Opus la CEDIA 2018.