Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

ATLONA – Primul Partener Tehnologic al Global Presence Alliance (GPA)

Global Presence Alliance este formata dintr-un grup de integratori de top din domeniile audio-video, videoconferinta, teleprezenta si managed services, care s-au alaturat pentru a optimiza costurile, a imbunatati eficienta si comunicarea pentru clienti – la nivel global. Organizatia a devenit, prin solutiile pe care le ofera, un etalon mondial pentru profesionistii din domeniu. Aceasta noua clasificare ‘Technology Partner’ adauga un al treilea nivel la Programul de Furnizor Acreditat (AVP-Accredited Vendor Program) al organizatiei GPA si extinde sfera de aplicare a programului pentru a include o gama larga de producatori de tehnologie in curs de dezvoltare.

“Atlona a pus un accent major pe extinderea amprentei sale globale de a adera la filosofia noastra ‘fii global, actioneaza local’,” a declarat Ronni Guggenheim, director general, Atlona International. “Aderarea ca prim partener la Programul de Furnizor Acreditat al GPA este un punct de reper important pentru noi. Asteptam cu nerabdare sa lucram cu membrii GPA pentru a-i face sa inteleaga mai bine produsele noastre si modul in care acestea pot ajuta clientii.

“Programul nostru AVP are o vechime de aproape doi ani, si am facut pasi mari in formarea de relatii de colaborare mai stranse la nivel mondial si in alinierea operationala si logistica din cadrul portofoliului nostru actual de parteneri AVP”, a declarat directorul de bord GPA pentru relatii cu furnizorii, Philip Holtum. “Cu toate acestea, vom continua sa identificam o serie de furnizori suplimentari pentru membrii nostri; furnizori care vad o mare valoare in cresterea expunerii si relatiilor lor cu comunitatea GPA. Recenta crestere in piata, pozitionarea, precum si interesul privind GPA, au fost factorii care au facut ca Atlona sa fie o prima alegere”.

Directorul de bord GPA pentru strategia de client, David Lesch de la AV Media (Praga, Republica Ceha), a adaugat:

“Un obiectiv cheie al GPA este consolidarea conducerii si maturitatii membrilor nostri – nu doar pentru livrarea proiectelor la nivel mondial, ci si pentru afacerile lor. Adaugarea Atlona ca prim Partener Tehnologic GPA va extinde portofoliul de solutii de incredere care vor aduce o valoare semnificativa membrilor GPA si clientilor lor.”