Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Atlona se alatura programului D-Tools Cloud si i3

Noul parteneriat ofera catalogul de produse Atlona utilizatorilor D-Tools.

Atlona s-a alaturat programului D-Tools Cloud si i3 (Industry Information & Insight). Participarea Atlona ofera utilizatorilor software-ului D-Tools acces la specificatiile tehnice detaliate ale produselor companiei si la informatiile conexe pe care le pot utiliza in vanzari, proiectarea sistemelor, documentatie, achizitii si managementul proiectelor de sisteme de joasa tensiune. Mai mult de 153 de produse sunt deja disponibile in biblioteca de date D-Tools pentru ca dealerii sa le foloseasca in proiectele lor.

“Atlona continua sa caute noi modalitati de a simplifica proiectele complexe pentru integratorii de sisteme parteneri, iar contributia noastra la comunitatea de utilizatori D-Tools va contribui la accelerarea deciziilor privind produsele, a comenzilor si a altor responsabilitati de front-end care ar putea intarzia instalarea”, spune Garth Lobban, director de marketing, Atlona. “Adaugata la garantia de neegalat de 10 ani pentru produse, initiativele extinse de instruire si certificare, serviciile gratuite de proiectare si asistenta tehnica la nivel mondial 24/7, alinierea cu D-Tools este inca un mijloc de simplificare a activitatii parenerilor si clientilor nostri.”

Ca partener nou D-Tools Cloud si i3, Atlona va avea acces la analizele de descarcare a produselor pentru a ajuta la analiza si masurarea activitatii utilizatorilor interesati de produele Atlona. Cu sute de furnizori de programe implicati, D-Tools ofera cea mai mare baza de date agregata de produse disponibile pentru integratori de sistem, instalatori, profesionisti in tehnologie si comercianti cu amanuntul din intreaga lume.