Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

ATLONA va deschide primul sediu international in Elvetia, in decembrie 2015

Pentru cresterea si extinderea pe pietele internationale, Atlona va deschide un sediu international, luna viitoare, in Dübendorf, care este situat in vecinatatea Zurich, Elvetia.

“Acest lucru va aduce echipele noastre de vanzari, service, asistenta si formare mai aproape de partenerii nostri de distributie si de alti clienti din Europa, Orientul Mijlociu si Asia”, a declarat Ilya Khayn, CEO si co-fondator.

Ronni Guggenheim a fost numit director general al Atlona International AG si isi va desfasura activitatea in Dübendorf.

Guggenheim va supraveghea toate vanzarile internationale, suportul si marketing-ul pentru toate teritoriile din afara Americii de Nord, inclusiv America Latina si Asia-Pacific. Produsele Atlona, concepute pentru instalarea de catre integratori de sisteme si instalatori profesionisti de electronice, sunt utilizate atat in mediile comerciale, cat si in cele rezidentiale.

“Atlona se angajeaza ferm  la canalul de afaceri. Construim structuri pentru a consolida sustinerea noastra pentru parteneri si pentru a ne extinde in piata, “, a spus Guggenheim. “Aderarea la o astfel de companie dinamica si lucrul cu aceasta echipa motivata este o mare oportunitate. Urmeaza sa avem mai multe evenimente, inclusiv un ISE foarte incarcat in Amsterdam, si astept cu nerabdare un mare succes in 2016. “