Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

ATLONA va lansa la ISE dispozitive pentru rezolvarea problemelor de integrare AV

Atlona va lansa la ISE 2017 doua noi produse pentru abordarea provocarilor legate de integrarea AV, ambele atat pentru sistemele AV cu video HDR (high dynamic range), cat si pentru sistemele AV cu video 4K/ UHD la 60Hz cu chroma sampling 4:4:4. Produsele vor fi prezentate la standul 5-S92 la Amsterdam RAI in perioada 7-10 februarie. Atlona Etude Sync (AT-ETU-SYNC) si AT-HDR-M2C sunt proiectate pentru a rezolva problemele legate de proiectarea si instalarea sistemelor AV, intalnite in mod frecvent la compatibilitatea cu formatele audio si video, integritatea semnalului, si comunicarea EDID. Ambele produse sunt conforme cu HDCP 2.2 si suporta rate de date HDMI 2.0 de pana la 18Gbps.

“Clientii nostri au cautat intotdeauna la Atlona solutii simple, dar eficiente, pentru rezolvarea problemelor ce pot sa apara in timpul proiectarii sau instalarii sistemului AV, a declarat Joshua Castro, manager de produs, Atlona. “Odata cu cresterea popularitatii si cererii de video 4K si HDR, suntem incantati sa oferim doua noi versiuni ale dispozitivelor noastre populare pentru rezolvarea problemelor legate de integrare, care aduc compatibilitate cu noile surse si display-uri 4K HDR.”

Etude Sync ofera emulare EDID si comunicare Hot Plug Detect intre HDMI sink si dispozitivele sursa. Acesta detecteaza si corecteaza problemele de integritate a semnalului asociate cu cabluri sau conexiuni, si poate rezolva problemele de compatibilitate dintre o sursa si destinatie.

In plus fata de abordarea semnalului HDMI si a problemelor cu dispozitivele, Etude Sync rapoarteaza conformitatea HDCP la sursa si sink. Poate gestiona comunicarea EDID cu sursa, prin livrarea EDID de pe ecran sau din memoria interna.

Acest dispozitiv este potrivit pentru depanarea sistemului AV, precum si pentru asigurarea performantei fiabile, coerente. Pentru comoditatea instalatorilor si tehnicienilor din domeniu, Etude Sync poate fi alimentat prin USB de la sursa de alimentare inclusa, un laptop, sau orice port USB disponibil.

AT-HDR-M2C este un convertor audio pentru extragerea si mixarea audio multichannel PCM, Dolby si DTS din surse HDMI. Acesta este proiectat pentru aplicatii comerciale si rezidentiale care necesita redarea continutului din sursa multichannel pe display-uri, sisteme audio distribuite si sisteme audio “whole-house”.

HDR-M2C dispune de o intrare HDMI cu pass-through si ofera mixare audio stereo prin HDMI, doua canale audio analogice nebalansate, si iesiri audio digitale TOSLINK. HDR-M2C este compatibil cu toate formatele Dolby si DTS, si incorporeaza audio HDMI cu sau fara conectare la un display sau alta destinatie.

Acest convertor audio include caracteristici de management EDID, precum si control volum audio si bass/ treble, toate disponibile prin Ethernet prin intermediul Sistemului de Management Atlona (AMS), GUI-ului web, sau unui sistem de control. AMS este o platforma software de retea pentru configurarea, gestionarea si monitorizarea HDR-M2C si a altor dispozitive Atlona controlabile IP printr-o retea LAN, WAN, sau VPN. AMS este disponibil gratuit la Atlona.