Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Au inceput pregatirile pentru Conventia Internationala AES cu numarul 141

AES (Audio Engineering Society) a prezentat un calendar detaliat al evenimentelor pentru Conventia Internationala AES cu numarul 141 ce va avea loc in perioada 29 septembrie – 2 octombrie 2016 in Los Angeles. Cu o gama completa de evenimente si prezentari care acopera toate segmentele industriei audio, Conventia AES din LA ofera patru zile pline de informatii si de inspiratie, conduse de lideri ai industriei, cu pachete potrivite pentru fiecare nivel de audio – profesionist, student sau pasionat.

De la cele mai recente cercetari si tehnologii la cea mai mare expozitie de echipamente audio ale anului, Conventia AES din Los Angeles este locul in care te poti cufunda cu adevarat in “audio”. Multe evenimente, inclusiv expozitia de echipamente, au intrare libera cu insigna “Exhibits-Plus”, sau participantii pot alege sa-si maximizeze experienta cu o insigna “All Access” pentru intrare la programul tehnic complet.

Progamul tehnic AES si calendarul de eveniment, disponibile atat online cat si in aplicatia gratuita AES Events, ofera o prezentare clara a gamei largi de evenimente care acopera radiodifuziune si streaming media, inregistrare si productie, sunet live, audio in retea, design de produs, sunet pentru imagini, si multe altele. Sesiunile sunt stabilite in functie de domeniile de interes, cu programe variate, oferind tutoriale, workshop-uri, prezentari de lucrari de cercetare, precum si o multime de speakeri, invitati speciali, prezentari ale expertilor in domeniu, si oportunitati de networking fata in fata.

“Programul tehnic AES L.A. este uimitor”, a declarat Bob Moses, directorul executiv al AES. “Comitetul pentru Conventia AES 141 a pastrat traditia de a atrage cele mai stralucite minti din industrie pentru a impartasi cele mai recente cercetari, dezvoltari de produs, si aplicatii practice – cu sesiuni potrivite pentru fiecare nivel de experienta si expertiza, din intreaga disciplina audio. “