Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Audac a lansat amplificatoarele MFA2xx la ISE 2020

Audac a lansat amplificatoare multifunctionale MFA2xx pentru instalatii mici si mijlocii la ISE 2020.

Amplificatoarele all-in-one sunt compatibile cu Audac Touch 2 si au un slot de intrare SourceCon integrat. Seria MFA este disponibila cu puteri de iesire de 80 sau 160 W.

Unitatile sunt echipate cu tehnologie de procesare audio WaveDynamics care ajuta la instalarea si controlul configuratiilor acustice. Amplificatoarele ofera aceeasi interfata ca seriile SMA, SMQ, PMQ si XMP si permit ca setarile imbunatatite sa fie facute din partea din fata a amplificatorului printr-un ecran grafic de 2,5″ sau prin importul fisierelor de configurare de pe un stick USB.

Amplificatoarele MFA ofera conexiune RS232 si RS485 si o expansiune Dante optionala. Optiunile de intrare includ o intrare Mic/ Line echilibrata printr-un bloc terminal cu 3 pini. Intrarea de linie stereo neechilibrata permite conectarea oricarui tip de sursa audio la nivel de linie in timp ce un slot de module SourceCon face posibila integrarea serviciilor de streaming precum Spotify sau SoundtrackYourBrand, radio (internet) si a altor module audio player direct in amplificatorul MFA.

Amplificatoarele MFA au un design subtire intr-o carcasa compacta de masa, iar suporturile de instalare de 19″ sunt oferite optional.