Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Audac a lansat noua gama de difuzoare ALTI

AUDAC a lansat o noua gama de difuzoare. Noua gama ALTI a fost proiectata pentru a atinge concordanta in ceea ce priveste designul si unitatea in intreaga instalatie, chiar si in aplicatii cu arhitecturi deschise si plafoane inalte.

ALTI4 si ALTI6 sunt doua difuzoare suspendate concepute pentru aplicatii de muzica de fundal si de prim plan cu arhitecturi deschise si tavane inalte. Aplicatiile tipice sunt mediilr de vanzare cu amănuntul, depozitele si alte spatii mari deschise.

Concepute pentru a pute fi utilizate intr-o gama larga de instalatii, aceste noi modele suspendate ofera un sunet foarte bun si cea mai simpla experienta de instalare posibila pentru integratori. Ambele modele de difuzoare includ un transformator intern de 70V/ 100V cu bypass de 16 Ohm, oferind proiectantilor o flexibilitate fantastica.

Constructia eleganta este finisata cu materiale de inalta calitate si este dotata cu componente acustice premium. Acest lucru garanteaza o inteligibilitate clara a vorbirii si o reproducere calda si detaliata a sunetului. ALTI produce un model larg de acoperire a fasciculului, care va asigura ca nu trebuie sa fiti direct in fata difuzorului sau sub difuzor pentru a obtine un sunet excelent.

Pe langa cele doua modele de difuzoare suspendate, AUDAC lanseaza si 2 variante care pot fi montate pe perete sau pe tavan. ALTI4M si ALTI6M sunt in esenta aceleasi difuzoare, cu aceeasi calitate excelenta a sunetului, dar cu un suport de montare turnat sub presiune. Acest lucru permite acelasi design si unitate a sistemului audio pentru intreaga instalatie in cazul in care unele zone nu permit utilizarea solutiilor suspendate din cauza inaltimilor sau structurilor plafonului. Carcasa ABS eleganta clasificata IP65 impreuna cu conectorul AWX5 rezistent la intemperii garanteaza, de asemenea, ca aceste difuzoare “stralucesc” in orice conditii meteorologice.

ALTI4 ALTI4M ALTI6 ALTI6M