Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

AUDAC lanseaza NOBA 8, un difuzor bass foarte estetic

NOBA se caracterizeaza printr-un design unic si inovator. Cu forma sa curbata, realizata din aluminiu cu o grosime de 4 mm si cu woofer-ul sau foarte puternic de 300 wati, NOBA poate furniza un raspuns de frecventa joasa fara precedent.

Managerul de produs Stijn Vandebosch de la AUDAC explica:

“Acum trei ani, cand ideea de a dezvolta a NOBA a aparut, nu am vrut sa dezvoltam doar un alt difuzor bass activ care sa fie ascuns in cel mai intunecat colt al camerei”.

Experienta acustica perfecta este garantata atunci cand intreg spectrul de frecventa audio este distribuit in mod egal. Aspectul elegant al NOBA permite amplasarea acestuia pe perete, pe tavan sau chiar sub mobilier, si datorita compozitiei unice a pieselor sale, acesta va asigura o mai buna raspandire a undelor sonore decat alte difuzoare similare. Amplificatorul integrat de clasa D al NOBA ofera o claritate impresionanta de 150 W pentru ambele iesiri ale difuzoarele superioare, pentru a asigura a o repartizare impecabila a sunetului.

Puterea NOBA este demonstrata deja in compatibilitatea sa cu gama deja larga de difuzoare de inalta calitate oferita de producator. Noul difuzor bass foloseste tehnologia AUDAC WaveDynamicsTM care permite utilizatorului sa stabileasca cu usurinta configuratia acustica optima. Utilizatorul poate incarca pur si simplu setarile audio preferate prin intrarea USB integrata a NOBA. Ulterior, software-ul asigura o sinergie perfecta intre toate difuzoarele din sistemul audio.

Combinand NOBA cu difuzoarele ATEO2, de exemplu, utilizatorul obtine o experienta audio fara precedent, iar publicul ramane uimit de designul estetic, de calitatea superioara a sunetului si de dimensiunea compacta.

Pe deasupra, NOBA8 este certificat Energy Star, ca urmare a unei tendinte anterioare a producatorului belgian de a reduce impactul dispozitivelor sale asupra mediului.