Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Audac Touch 2 – Caracteristici noi

Cu aceasta versiune actualizata a platformei de control AUDAC Touch™ 2.0, AUDAC introduce mai multe caracteristici noi inovatoare. Iata o lista completa cu tot ce este nou in AUDAC Touch™ 2:

Descoperirea automata a dispozitivului

Adaugarea dispozitivelor AUDAC nu a fost niciodata atat de usoara! Descoperirea automata a dispozitivului va recunoaste automat toate dispozitivele din sistemul dvs., garantand o configurare usoara si rapida a propriului dashboard personalizat.

Functionalitate de mixare pentru M2

AUDAC Touch™ 2 va permite acum sa utilizati toate functiile de control posibile, inclusiv cele mai avansate capabilitati de mixare ale mixerului audio digital M2 de pe orice dispozitiv inteligent.

Widgeturi scalabile gratuite

Creati-va propriul dashboard, AUDAC Touch™ 2 este o platforma personalizabila 100%, ceea ce garanteaza o pozitionare si o scalare complet flexibile a unei game foarte largi de widget-uri diferite.

Suport pentru modulul de streaming audio SourceCon™ NMP40

Modulul de streaming audio SourceCon™ NMP40  este proiectat pentru a oferi prima solutie de streaming total din lume atat pentru aplicatii rezidentiale, cat si comerciale, datorita colaborarii cu Spotify™ si a integrarii cu Soundtrack Your Brand©. Aceasta experienta muzicala revolutionara este complet integrata in AUDAC Touch™ 2.

Dovada viitoare

Reconstituind aplicatia de la inceput, folosind cele mai puternice platforme software disponibile astazi, Audac nu numai ca a obtinut un timp de raspuns ultra rapid, dar s-a asigurat, de asemenea, ca acest sistem este gata sa gestioneze de cele mai avansate idei.