Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Audio-Technica a castigat premiul “Commercial Integrator 2016 Best Winner” cu microfoanele de plafon cu Direct Dante Protocol

Audio-Technica isi extinde gama de produse Dante™ cu noile microfoane de plafon cu Dante activat: microfonul gooseneck de 6 inchi Dante ATND931 si microfonul suspendat Dante ATND933 – ambele disponibile in mai multe configuratii, inclusiv optiunile de culoare alb si negru si o selectie de trei modele polare (cardioid, hipercardioid si MicroLine). Toate configuratiile vin cu suportul pentru montare pe tavan ATND8734  cu iesire Dante Network, oferind o solutie simpla si rentabila pentru integrarea acestor noi microfoane  cu o retea Dante fara a fi nevoie de o retea audio separata, de sine statatoare. 

Audio-Technica a creat o punte intre audio si IT cu primele microfoane cu fir care transmit date audio si de control impreuna prin protocolul de retea Dante. O simpla conexiune Ethernet permite microfonului de retea sa comunice peste o retea existenta de dispozitive cu Dante activat si, cu comutatorul de microfon integrat utilizatorul poate programa si controla oricare dintre aceste dispozitive prin simpla apasare a unui buton.

Tehnologia de retea Dante a devenit un standard in industria audio profesionala. O adevarata solutie plug-and-play, Dante utilizeaza protocoale standard de Internet pentru a distribui audio digital si date de control cu ​​latenta foarte scazuta. Microfoanele de retea exploateaza avantajele Dante pentru a oferi o solutie audio puternica, usor de implementat, utilizat si extins.