Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Audio-Technica a inceput sa distribuie sistemele pentru microfon ATM350a

Audio-Technica a inceput sa distribuie sistemele de microfon ATM350a. Concepute pentru a furniza un raspuns clar, bine echilibrat, chiar si in aplicatii cu SPL foarte ridicat, microfonul cardioid condensator pentru instrumente ATM350a vine in sase sisteme special concepute, care ofera solutii de montare discrete pentru o serie de instrumente, inclusiv instrumente de suflat din lemn sau din alama, instrumente cu coarde, instrumente de percutie, tobe si pian.

Venind pe urmele predecesorului ATM350, ATM350a este capabil sa lucreze cu un SPL de maxim 159dB, o crestere de 10dB fata de predecesorul sau. Acest lucru permite microfonului sa faca fata unei mari game de surse de sunet extrem de puternice, dinamice. La fel ca ATM350, noul microfon are un model polar cardioid, care protejeaza impotriva feedback-ului. Modul de alimetare in linie al microfonului incorporeaza un filtru hi-pass de 80Hz pentru a ajuta la controlul zgomotului ambiental nedorit.

“Aceasta este o actualizare notabilaa unuia dintre produsele noastre de succes”, a declarat Gary Boss, director de marketing Audio-Technica, Pro Products. “Feedback-ul utilizatorului final ne-a determinat sa oferim optiuni suplimentare de montare si performante actualizate chiar in microfon. Optiunile de montare variate fac din ATM350a un instrument versatil in studio, iar calitatea sa excelenta il face foarte potrivit pentru o gama larga de instrumente si aplicatii.”

Cele sase sisteme de microfon ATM350a combina microfonul instrumentului cu componente unice UniMount oferind inginerilor de sunet si muzicienilor o varietate de optiuni de montare atunci cand se afla pe scena sauin studio. Printre optiunile de montare se numara un suport robust pentru tobe, un suport magnetic pentru pian, un suport clip-on universal, un suport extensibil pentru instrumentele de suflat si doua microfoane goosenek flexibile ce pot fi atasate oricarui suport.