Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Audio-Technica a Inceput sa Distribuie Sistemul Wireless de Inalta Densitate din Seria 6000

Audio-Technica a inceput sa distribuie sistemul wireless de inaltă densitate din seria 6000, o solutie foarte eficienta, care permite utilizatorilor sa opereze 31 de canale in banda de 4 MHz.

Sistemul din seria 6000 este alcatuit din receptorul ATW-R6200, transmitatorul body-pack ATW-T6001, o antena optionala ATW-DA410 si mai multe microfoane tip lavaliera si headworn. Caracteristicile cheie includ filtrare de inalta performanta pentru a elimina zgomotul extern; afisaje clare, usor de citit; configrarea frecventei emitatorului de la receptor prin sincronizare IR; monitorizarea si controlul retelei; design durabil si compact al transmitatorului body-pack; si un conector de intrare miniatural.

Incentive Auction organizata de FCC ( Federal Communications Commission) in 2016 a dus la schimbarea spectrului de emisie, reducand cantitatea de spectru disponibila pentru actionarea microfoanelor wireless si determinand necesitatea unei tehnologii eficiente din punct de vedere al spectrului de frecvente radio pentru a opera simultan un numar mare de canale pe piata actuala. Pentru a solutiona aceasta problema, Audio-Technica a dezvoltat seria 6000, ale carei canale sunt distantate la intervale de 125 KHz si pot fi utilizate simultan. Sistemul opereaza in banda de frecvente 944-952 MHz, care nu contine transmisiuni TV. FCC a extins eligibilitatea licentei pentru aceasta banda dincolo de radiodifuzori si creatorii de continut pentru a include companii de sunet si locatii care opereaza in mod regulat 50 microfoane wireless sau mai mult.