Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Audio-Technica a inceput sa distribuie Unitatea de Interpretare pentru ATUC-50

Audio-Technica a extins functionalitatea Sistemului Digital de Discutii ATUC-50 cu lansarea unitatii de interpretare simultana ATUC-50INT. Conceputa pentru a fi usor de utilizat in situatiile in care sunt implicate pana la trei limbi, ATUC-50INT pune controlul in mainile interpretilor, multumita aplicatiei software web-based de management al sistemului de conferinta.


Panoul de control al unitatii este proiectat pentru selectarea usoara a nivelului volumului pentru casti, precum si pentru alegerea limbii transmise, iar doua ATUC-50INTs pot fi legate pentru a transmite fiecare limba pentru redundanta hardware-ului.

Participantii la discutii pot alege intre cele trei canale de interpretare pe unitatile lor de discutii ATUC-50DU sau limbile pot fi transferate la un sistem wireless de distributie limbaj existent prin intermediul unitatii de comanda ATUC-50 CU. Inregistrares discutiei in mai multe limbi este, de asemenea, mai usoara cu inregistratorul cu patru canale integrat in unitatea ATUC-50 CU.

Bazandu-se pe reputatia ATUC-50 pentru inteligibilitatea vorbirii, ATUC-50INT este proiectata pentru discutii si aplicatii bi- si trilingve, unde raportul cost-eficacitate este un considerent important.