Abonare Newsletter

Selecteaza Domeniu:

Audio-Technica a lansat ATDM-0604 Digital SmartMixer

Audio-Technica a lansat un nou mixer digital cu sase canale ATDM-0604!

Tehnologia SmartMixer permite ca toate canalele sa fie mixate automat in modul de partajare gate sau gain, asigurand o iesire audio consistenta si de inalta calitate de la toate intrarile dintr-o configuratie, fara introducerea feedback-ului, zgomotului ambiental excesiv sau filtrarii comb. Comenzile si indicatorii LED de pe panoul frontal al mixerului permit utilizatorilor sa ajusteze nivelul de intrare si de iesire; sa seteze si sa memoreze presetarile; sa porneasca/opreasca puterea fantoma, filtrul low-cut, mixarea automata si anularea acustica a ecoului (AEC); sa modifice configuratia IP (Auto sau Static); si altele.

O set compet de procesare a semnalului digital este disponibil pentru intrari si iesiri, inclusiv EQ parametric, compresor, limitator si control feedback. Instrumentele de control si monitorizare sunt accesibile local din panoul frontal sau de la distanta, prin intermediul interfetei web, care permite utilizatorilor sa gestioneze ajustarile mentionate mai sus de pe un PC, dispozitiv Mac, iOS sau Android, plus sa faca modificari suplimentare la setarile de intrare si iesire, sa selecteze modul de partajare gate sau gain atunci cand se utilizeaza Smart Mix, si sa ajusteze alte setari avansate.

Mixerul este echipat cu patru intrari de microfon echilibrate, doua intrari microfon/linie echilibrate si o intrare stereo neechilibrata, impreuna cu doua iesiri echilibrate si doua iesiri neechilibrate. Sunt incluse si cabluri de retea (Cat-5e sau mai bune) si porturi USB, precum porturile A/B Audio-Technica Link care permit utilizatorilor sa conecteze sase mixere ATDM-0604 prin cablu Cat-5e pentru utilizarea simultana intr-o configuratie extinsa.

Conceput pentru utilizare intuitiva, cu functionalitati de eliminare a ecoului si gestionare web de la distanta, ATDM-0604 este un mixer automat cu sase canale, ideal pentru intalniri, conferinte, aplicatii soft codec, sali de judecata, emisiuni radio si TV si alte aplicatii care implica utilizarea mai multor microfoanele sau a altor intrari media.